Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Úszótű magasság

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Úszótű magasság

Kérdésem csupán csak annyi, szűkszavúan, hogy a magasságos úszótűt ki milyen rovátka magasságra hagyja. Most cseréltem tűt, na nem az úrhímzéshez, hanem az úszóhoz, de még ilyen rovátkoltom nem volt. Tehát a tapasztalatokra lennék kíváncsi.

Hát ha már az úszótűt is mindenféle "bibliai jelzőkkel" látod el , akkor te igazán bele lehetsz bolondulva a gépbe !

Komment

úszótűt ki milyen rovátka
      Emlékeim szerint a régieket kellett állítani a változatos súlyuk miatt:lényeg kiveszed a felső fúvókát és addig próbálgatod mig ott megjelenik a benzin.Természetesen utána a sibertű és az üresjárat állítása következik.
      zahi kedvelte ezt.
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mateapu
        ényeg kiveszed a felső fúvókát és addig próbálgatod mig ott megjelenik a benzin.
        Kiegészítve azzal, hogy 15 fokra meg kell dönteni a nyílás irányába előtte, és így kell várni a benzin kicseppenését.
        (Erre én csináltam egy 15 fokban levágott karton sablont, mert már nem a régi a szemem és ránézésre nem megy a 15 fok...)

Amúgy elég hülye dolog ez, ha jól emlékszem, az MZ-ben a porlasztó alját leszerelve volt benne egy felöntés belülről, és addig kellett érnie a benzinnek...Kicsit praktikusabb és egyértelműbb a dolog...olyan igazi németesen precíz, a mi Pannóniánkhoz képest... (Tudom, kicsit gyenge, kicsit összeolajoz mindent, kicsit fekete...de a miénk!!! )
        CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X