Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Megdöglik a gyertya?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Megdöglik a gyertya?

Na most segítsen rajtam aki ért a gyújtáshoz! A Problémám az hogy a motor valószínűleg kiüti a gyertyát, ha kint van a gyertya a szikrám szép nagy kék, amilyennek lennie kell de a motor mégsem indul (Benzint kap)
    néhány rúgás után megnézem már ugyanazzal a gyertyával nincs szikra, pedig még be sem indult.
    Amelyikkel be is indult csak pár másodpercig max egy percig járt de akkor szépen vette a fordulatot is, tehát a beállítás sem lehet a gond, Lendkerék delejezve,kábel pipa jó,bakelit kivezetőt már kiiktattam, gyújtótekercs új,szerintem kondi is jó, Nem testel semmi a gyújtásnál sem minden át van nézve mégis kiüti a gyertyát!Amikor még ment a gyertya szép barnára volt kiégve.
    Segítsetek mitől lehet ez?Már nem tudok mire gondolni

A gyújtótekercs utángyártott új? Ha igen nézd meg, mert valószínűleg áthúz testre a kivezetése körül valahol!
    taluga, sinter és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Igen utángyártott, és igen át is húzott, de nem tudok vele mit csinálni mert olyan szar helyen van a kivezetés hogy hozzá is ér a blokkhoz! Azóta mindent visszatettem úgy ahogy eredetileg volt így legalább beindul, de nem megy normálisan csak darál durrog, alapjáraton viszont szépen jár, nagyobb fordulaton szikrázik is rendesen a megszakító, a kondi is utángyártott benne és teljesen mások az értékei mint a gyárinak gyári jó kondim viszont nincs

Komment

A tajvani kondi (fekte műanyagfedélből szürke kábel jön ki) 500 km-t bírt egy márkatársnál, nekem bő 3000-t...egyszer láttam a jófogáson régi Remix kondikat Ladához, Skodához fillérekért, vettem négyet majd jó lesz alapon...most azok szuperálnak a két váltó állórészemben gyári új megszakítókkal. Gyújtótekercsből meg a bontottak közül kiválasztottam egy jóképűt, a kábelét leszigeteltem zsugorcsővel, a megszakító - 2-es kivezetés kábelét szintén, raktam rájuk új 3-as szemes sarukat, összeraktam és nem ért meglepetés. Csak azt akarom mondani ezzel, hogy egy gyári tekercs, megszakító és egy régebbi kondenzátor ritkábban rossz, mint az utángyártottak. Ezekből új tajvanit soha!
        Lemezjáték, Balumester és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Kondi volt a baj!!! Megfogadtam egy barátom tanácsát és lada kondit tettem bele, kivezetve az oldal deklibe ,(neki azzal megy a csepel évek óta,) azóta hibátlanul üzemel! Amúgy az előző kondi tesla volt mégis megdöglött
          Utoljára szerkesztve a következő által: Balumester; 2015 aug. 07, 10:10.
          nyemi, demeter és Lemezjáték kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X