1957/11 TLT újítok fel és nem tudom kinek higgyek.28 éves vagyok,a mocim 54.Csak idősebbektől kérnék segítséget,akik emlékeznek az "almazöldre".Sárvédőket keresek hozzá és első lámpafejet.Mindenki mást mondott: peremezett sárvédőt vegyek,másvalaki azt mondta,hogy nincs pereme.Segítséget kérnék a témában.Hella lámpafejet kell vennem vagy jó másik is.Muzeális minősíttetni szeretném,ezért érdekelnének az apróságok.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Tlt
Collapse
X
-
Üdv!
Én is most újítok egy 56-os TLT-t.
A kérdéseidre válaszolva:
- Erre a tipusra visszaperemezett sárvédő való elől, hátul.
- Hella lámpafejet 1956 04 hó-tól biztos nem szereltek rájuk. A lámpafej tudomásom szerint egyezik a TLF, T1, T5 típusokkal.
A képeim között láthadod a sajátomat összeállított állapotban.stalker kedvelte ezt.
- 1 like
-
Üdvözlet Mindenkinek,
Köszi Odin. Ha eljutok hozzád megnézem a lámpát is. Bár én még sokára jutok a lámpához.
Nagy nap számomra a mai. Ma hoztam el egy TLT motort ???. TLT-nek TLT, hát hogy motor-e...?
Innentől fogva sok kérdést fogok valószínűleg feltenni TLT-vel kapcsolatban.
Valahol vannak képek a motorodról?
Egy kedves kolléga itt a fórumon azt mondta pár hónappal ezelött a bemutatkozó levelemre, hogy fogok én még újabb motorokat venni ha megfertőződöm. Bevallom nem hittem neki.
- 3 likes
Komment
-
Üdv!Egy kis segítséget szeretnék kérni.Kaptam egy TLT mocit,sajnos váznyaktábla nélkül.A „tábla” mellett találtam számot ez:02 11.A blokktartó mellett van még egy szám:CS 001535 Szeretném tudni mit takarnak ezek a számok.Oldalkocsi felfogatások is vannak rajta.További érdekességek,hogy az almazöld festés csíkozással alul van,majd fekete festést kapott csíkozással ami szintén gyárinak tűnik.Köszi.Csaba
Komment
Komment