Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Az ismerősöm csinálja őket

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Komment

Szervusztok!

Mindig is kedveltem a Gyuszit és kedvelem most is.Átolvastam már többször az esetleges sértődésre okot adó hozzászólásokat,de azokban a személyére vonatkozóan semmi bántót nem találtam.Emberek vagyunk eltérő személyiséggel és ingerküszöbbel és ennek okán másképp viszonyulunk nézetekre,véleményekre,-nem tudom pontosan a Gyuszit milyen észosztás,vagy megmondás borította ki,de ez,az Ő személyes nézete és tisztelvén Őt,-nekünk ez el kell fogadni.

Remélem a döntése nem végleges és bár konok ember,de jobban átgondolva és mérlegelve a történéseket ismét visszatér közénk,mert azt tudhatja,hogy mi becsüljük Őt.

Azzal a véleményével nem értek egyet,hogy itt megjelent az egymás lehülyézése és az anyázás is hamarosan meg fog jelenni,mint azzal sem,hogy a türelmes szakemberek eltűntek a fórumról,-ha adódik egy műszaki probléma,a társaság azonnal ugrik a témára és a maga módján próbál segíteni.

A fórumon nem lehet örökké műszaki problémákkal és megoldásokkal foglalkozni,mert ha átnézzük a műszaki jellegű kérdéseket és az azokra adott feleleteket,-rájöhetünk könnyen,hogy azok ismétlik önmagukat (pl.tankmosás) és minek egy jól kidolgozott,leírt témát x-szer leírni.Sok esetben így is úgy érzem,hogy nagyon sok téma többszörösen ismét napirendre kerül és újra leírásra kerülnek a megoldások,módszerek.

Úgy gondolom az élet nem csak a srófolásról szól,-nekem külön tetszik,ha egyéb kérdésekről is értekezünk,annak dacára,hogy mi nagyjából valamennyien igen közel állunk a technikához,de azért nagyon jó olvasni tőletek a kertészetről,kenyérsütésről,....és egyéb az élet minden oldalára kiterjedő nézeteitekről.

Mondandóm zárásaként,-ha valamelyikőtök összefut a Gyuszival,-megkérem kétszer egymás után fogjon vele kezet,-egyszer személyesen,-egyszer a nevemben!

Üdvözlettel:Che

Komment

ha valamelyikőtök összefut a Gyuszival,-megkérem kétszer egymás után fogjon vele kezet,-egyszer személyesen,-egyszer a nevemben!
        Én remélem,hogy csak a némaság magányába burkolózott egy időre,és most is olvassa a fórumot,és előbb-utóbb újra szóra bírjuk,mert nagyon hiányzik.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X