Ezt ki fogom próbálni, köszönöm! Majd megírom, hogy mit sikerült elérnem.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannonia teleszkópok szerelése
Collapse
X
-
Mit kellene néznem ,hogy jó-e, nem jó-e?"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
Alapbol szerintem kellene cserelned a 2 szimeringet +2 tomitesfiber karikat mind a ketto hollanderban mert mar a regi muanyag karika az aljaban el van oregedve!A szimering lehet karmantyu is, ha az szimpatikusabb es itt is talalsz ugyes es praktikus hozzaszolasokat ha igy rakeresel:
P10 első teleszkópszárak felújítása
Amugy szarak elore - hatra mozgatasaval erezheto volt ,hogy kotyogott vagy csak ?Utoljára szerkesztve a következő által: LC 9246; 2014 máj. 18, 20:37.
Komment
-
bgabor73 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA nem mozgó perselyeket hogy tudom levenni?
Komment
-
bgabor73 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszönöm Akkor jól gondoltam. Az alsó gyűrű szépen lejött, de a perselyke nem igazán akarnak megmozdulni.... Megsérteni meg nem szereném őket...
Aztán gondolkodtam hogy mennyivel egyszerűbb lett volna melegíteni egy kicsit Szóval szerintem így próbáld.
Gázlámpa vagy főlégfúvó megfelelő kellene hogy legyen a célra.
Komment
-
Valahol olvastam(lehet hogy pont ebben a témában? ) hogy 215ccm olaj kell a P10-es első teleszkópba. Namost az egy párba kell vagy csak az egyikbe?
Hátsó teleszkópoknál is egy párra vonatkozó mennyiség szerepel, ezért vetődött fel bennem ez a kérdés. Csak ott ugye több bele se fér, itt viszont belemenne elég sok úgy gondolom.
Komment
-
St.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÜdv heeegan!
Szente Gyula Így gondozd a Pannóniádat c.könyvében ezt javasolja.[ATTACH=CONFIG]22777[/ATTACH]
Egyébként T5-ös motorban lesznek a villák. De erről majd az ehhez tartozó témába írok és teszek képeket.
Komment
Komment