Szép napot mindenkinek,motoroztam kicsit és arra lettem figyelmes hogy néha-néha a motor megtorpan mintha nem lenne szikra majd rögtön püffen is eggyet ,mi lehet a gond?választ előrre is köszi.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Slusszol!
Collapse
X
-
Szevasz.Matyi vagyok.Javaslom,nézd meg a gyertya hézagot(általában kb0.4-0.45 mm-t adnak meg a gyártók),milyen szikrát ad a gyertya,(mert hogy nem mindegy)ha rózsaszines,viszonylag nagy,az jó.Ha kék,és esetleg kicsi,cserélj gyertyát.Aztán:nézd meg a megszakitó-hézagot(ált.0.3 mm),lehet hogy kicsit beégett a megszakito.Az előgyújtást:2-4 mm.DE még mielőtt megbontasz bármit is,cseréld ki a gyertyát.Lehet egyszerü gyertyaslussz is.Szokott ilyent csinálni akkor is a motor,ha dugulás van a benzincsapban-vagy a karburátorban.Napi használatban van a motor,vagy van már egy ideje,hogy utoljára beinditottad?Kérlek,értesits ha sikerül kideritened,mi volt a hiba.Az a baj hogy nem vagyok ott,nem látom-hallom,mit csinál.Igy elégy sok a hiba lehetőség.Utoljára szerkesztve a következő által: matyi; 2011 nov. 04, 09:12.
- 2 likes
-
Szevasz.Bekokszolódott?Kb 1 hónapja jártam én is igy.2 perces meló volt,csak az nem tetszett,hogy közben eleredt az eső.Bár aki motorozik,számitson ilyesmire.Legalább is ezt mondják.Nálam mindig van egy kisebb szerszámos láda.Rossz szokás,de bármi történt,egyszer sem álltam tovább egy helyben fél óránál többet.Mindenkinek javaslom,hogy az alap felszerelést(1 db lapos csavarhúzó,gyertyakulcs,1 tartalék gyertya)mindenképp készitsen be a motorba,ami mindig kéznél van,ha kell.Che kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment