Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannonia váznyaktábla

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

X11 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    AA T5-ösömön a barmot leszinterezték a vázzal együtt. Szerintem az már menthetettlenűl "fekete" lett...
    Óvatosan nem tudod lekaparni? Gondolom, a táblán nem nagyon tudták aládolgozni, és ha kicsit megkarcolod (pl. az oldalán), hátha le tudod húzni a hártyát. Én tennék egy kísérletet, ha már úgyis "mindegy".
    X11 kedvelte ezt.

Komment

Ha eredetvizsgán vagy műszakin hiányzik a típustábla, vagy nem gyári a rögzítése, nem lehet hivatalosan megkifogásolni, csak megjegyzésbe beírni, hogy ez van, persze ha gyanús valami akkor jobban megnézzük a beütött alvázszámot.
      Más tészta, ha az egyedi azonosító alvázszám csak szegecselt táblán szerepel (pl: Citroen CV2 Kacsa), és azt babrálták, mert az meg bűncselekmény is lehet.

Komment

Minden esetre megpróbálom "lehámozni", majd megírom mire jutottam vele. Egy próbát megér...

Komment

Gabó_Racing eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Ha eredetvizsgán vagy műszakin hiányzik a típustábla, vagy nem gyári a rögzítése, nem lehet hivatalosan megkifogásolni, csak megjegyzésbe beírni, hogy ez van, persze ha gyanús valami akkor jobban megnézzük a beütött alvázszámot.
          Más tészta, ha az egyedi azonosító alvázszám csak szegecselt táblán szerepel (pl: Citroen CV2 Kacsa), és azt babrálták, mert az meg bűncselekmény is lehet.
          Fogós, és ha ők cserélik ki helybe?
          X11 és soveny kedvelte ezt.

Komment

Jogos a kérdés... Csak vajon utánna, a következő vizsgán mi fog történni?

Komment

Nem tudom, szerintem várd meg amíg egy jogban jártasabb fórumtárs erre téved .

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Annál jobban kevés dolog tudja elrontani egy szépen felújított veterán motor összképét, mint a popszegecs ...
                Ezt elfogadom, (én is a Te leírásod alapján vettem le a gépről) DE! akkor oldalkocsira hogyan lehet táblát varázsolni hogy az még ne is legyen trógerül rögzítve?
                You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Aries88 kedvelte ezt.

Komment

Nekem szegecselve volt amikor levettem, azért kérdeztem. Olyan volt mint a vázon ami van.

Komment

zsíráf kedvelte ezt.

Komment

Saját kezemmel flexeltem le jó igényesssen . Mivel ez külföldről van, lehet hogy az exportra tettek ilyet.
                        zsíráf kedvelte ezt.

Komment

Komment

Megértem, elképzelhető hogy abban az időben hozzá lehetett jutni az olyan szegecsekhez mint ami a gépen volt és fel tudták tenni vele. Sajnos már nem tudom lefotózni, pedig ha tudtam volna akkor csinálok róla képet...

Komment

Komment

Hány mm es betűket használtak a váznyaktáblákon?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X