Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannonia váznyaktábla

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Honnan lehet beszerezni Pannonia új váznyaktábla szegecset?
    Valamint új maratott váznyaktáblát? Tesóm vett még régebben jawahoz, de azt mondja, hogy az az ember már nem gyárt/marat.

Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hány mm es betűket használtak a váznyaktáblákon?
    T5 táblán 4mm-es beütések vannak (számok), a betűk a bal oldalon 2mm-esek

Komment

OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Szervusztok!
        Nem nagyon értem hogy miért árulnak váznyaktáblát?? Mikor a motorra tilos bármit felszerelni ami azonosításra szolgál, és nem a gyárban került fel rá! Ezt csak onnan tudom hogy a nyáron, mielőtt muzeális minősítésre vittem a motoromat, megkérdeztem a bizottság egyik tagjától, hogy mivel más a motor, vázszám ezt az új váznyaktáblába is így üssem be? Erre felcsattant: ÚJ VÁZNYAKTÁBLA?? Felejtsem el mivel olyan azonosítónak minősül mint a vázszám, ezért tilos kicserélni! Ha más a motorszám akkor azt majd a forgalmiban feltüntetik, a váznyaktábla a vázhoz tartozik és csak azt fogadják el, ami a gyárban felkerült függetlenül attól hogy milyen állapotban van, és hányszor cseréltek motorblokkot. Tehát fel ne tegyem rá!! Nem is érti miért árulnak ilyeneket, mert ez okirat hamisítás kategóriába tartozik!!! Ha megvan az eredeti azt rakjam vissza, ha nincs akkor majd rögzítik a mellékletben a hiányt, és az okmányirodában beírják a forgalmiba! Ezért nekem üres a váznyaktábla helye, a forgalmiban fel van tüntetve a hiánya! Senki sem köthet bele! Ha megvan az eredeti vigyázzatok rá, és a felújítás után tegyétek vissza, ha nincs semmiképp se tegyetek fel rá utángyártottat!
        soveny, dott és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

dott kedvelte ezt.

Komment

Szerintem pedig ez megint egy olyasféle magyar f@szkodás!! Keverik megint az értelmezést, mert a vázba amúgy eltávolíthatatlanul be van ütve a vázszám! Ott tilos eltávolítani a táblát, ahol nincs beütve a vázba a szám és a típustáblát se oldhatóan csavarral, neadjisten hasított szeggel rögzítették!! Nekünk is EU kompatibiliseknek kellene lennünk mint a németeknél, ahol szabadon cserélheted a TÍPUSTÁBLÁT! (nem pedig az alvázszámot!)
            Duke, OdinHEM és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

1978. évi IV. törvény (élvezzük együtt)

Egyedi azonosító jel meghamisítása

277/A. § (1) Aki
              a) egyedi azonosító jelet eltávolít, vagy egyéb módon meghamisít,
              b) olyan dolgot szerez meg, vagy használ fel, amelynek egyedi azonosító jele hamis, hamisított, illetőleg amelynek egyedi azonosító jelét eltávolították,
              bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
              (2) A büntetés öt évig terjedő szabadságvesztés, ha az (1) bekezdésben meghatározott bűncselekményt
              a) üzletszerűen,
              b) bűnszövetségben
              követik el.

Nem kérdés, hogy a váznyaktábla egyedi azonosítójel a bele ütött számok miatt. Reprodukciós lehetőségeknek kicsit utánajárok.

Komment

Nem egyedi azonosító jele a típustábla- az azonosító jel az a beütött alvázszám!!!
                Ebből van a kavarás megint, hogy egyesek félreértelmeznek dolgokat!

Komment

Nincs egy valahol elérhető módszertani útmutató a járművek eredetvizsgálatához?Talán ott lehetne választ kapni...

Komment

Hallott már valaki olyan 2-biróról aki ugyanolyan itéletet hozott?
                    Kéretik nem babrálni a feliratokat,aki viszont megteszi lelke rajta!
                    Van aki csillogó sosem volt gépet akar,és van olyan aki kopottas gyárit.izlések.....
                    OdinHEM és St.Z.350 kedvelte ezt.
                    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Bocsánat Bazsimoci, tévedtem.

1999. évi LXXXIV. törvény 2.§. 5.pont:

"Járműazonosító adat: a jármű hatósági jelzése (rendszám) és alvázszáma."

Komment

Duke szegecs recept.Fogj egy furógépet egy gőmbvasat egy reszelőt egy tolómérőt,és kezdj neki sikerülni fog.A kész szegecset befürészelt vasra teszed és kis vágóval berovátkázod.
                        és Duke kedvelte ezt.
                        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Van aki csillogó sosem volt gépet akar,és van olyan aki kopottas gyárit.izlések....

Nekem az eredeti van fenn. Festésre a festő le akarta vetetni velem, de mondtam neki, hogy azt felejtse el! Így maradt a maszkolás
                          Utoljára szerkesztve a következő által: mittom; 2012 nov. 17, 07:51.
                          és OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

koránsem okoskodnék

simán le veszed és kész , ha olyan álapotban van vissza szegecseled alu szegecsel ........ ha kopot ,olvashatatlan rendelsz egyet vagy veszel ., és a váz számot és gyártási évet be ütöd és kész OT vizsgán is simán megy !
                            Már nem tudom pontosan de vagy az old s motornak vagy a Schidt -nek van hulámos gyári beütöje .

üdv Tasi

Komment

A FABORY katalógusban van hozzávaló szegecs , pont olyan ......
                              OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

sricsi70, Che és kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X