Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannoniás könyvek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Pannoniás könyvek

Üdv Mindenkinek!
    Az lenne a kérdésem, hogy ugye bár több Pannoniával kapcsolatos könyv is létezik (Régi szép Pannoniák, Csepeli motorkerékpárok, Csepelek és Pannoniák), és azt is tudom, hogy illendő lenne beszerezni mindegyiket, de melyik az a könyv, amelyből a felújítás (korhű restaurálás) során segítséget kaphatok, hogy mindent az adott típusnak és évszámnak megfelelően csináljak. Tehát amelyben leírják (részletesen) az évről-évre, típusról-típusra történt változásokat.

Most például az ülés a nagy dilemma a P10-esmnél. Hogy mikor rugós- mikor csak fémlapos, díszléces-e vagy nem.
    Ilyen és ehhez hasonló részletek melyik könyvből derülnek ki?
    CZsolti kedvelte ezt.

Nem akarlak elkeseríteni, de ilyen könyv nincs!

De ez a fórum pont erre való miszerint: aki tudja a feltett kérdésekre a választ, az biztosan válaszolni fog neked!
    Én sajnis nem tudok segíteni, mivel a P10 tipusokat ennyire nem ismerem, azonban várj türelemmel és a törelem választ fog teremin!!!
    Che és TZ kedvelte ezt.

Komment

Hali!

A veteran.hu-n találtam ezt a kiadványt ( igaz nem olvastam).

Lehet, hogy ez segíthet: Típuskalauz – Csepel, Pannónia, Tünde

Típuskalauz – Csepel, Pannónia, Tünde - Veterán Autó és Motor

Üdv
      Che kedvelte ezt.

Komment

apacsavo, emu és Che kedvelte ezt.

Komment

Én a Régi szép Pannóniákat tudnám ajánlani, mert csak eredeti állapotban megmaradt motorok vannak benne és egész jó képekkel mutatják be azokat. Ha szerencséd van pont jól látod az alkatrészt. (kb csak az ülést nem lehet kivenni )

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X