Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Hülyeséget írtam, az apáját akartam az anyája helyett...Na, szóval azt a bizb@szt, aminek a végén van az a bakelit fekete marok kerék, azt szoktam beletekerni az alsó tárcsa menetébe... Apát az anyába...igen... a klasszikus megoldás...
Ha így rakom össze, ez elvileg rendben van, ekkor fenn marad, ekkor meg lesz két kis kupszerű alkatrész, ami nem fog a helyére passzolni
Igen, ugye az alsó kiflitől lefelé súrlódó tárcsa - vázhoz csatlakozó elem (amit célszerű megigazítani, mert legtöbbször kitágul, kiverődik) - súrlódó tárcsa - kiflihez csatlakozó, menetes furattal ellátott tárcsa.
A kúpszerű valamik nem tudom hova mehetnének, esetleg egy fotó alapján könnyebb lenne megmondani.
A bakelit gombhoz csatlakozó menetes szár végén nálad nincs egy furat?
Az általam látott példányokon volt, oda lehetett a sasszeget betenni, meggátolandó a túlzott kitekerést. Ez nincs a robbantott ábrán, de nem egy haszontalan dolog.
Csatolom a képeket A menetes szár végén nálam nincs furat.
A két kis izét külön is lefényképeztem és össze is raktam őket. Szerintem az alsó kiflibe valók... minden "elé", tehát az első surlódó tálca elé...
Az általam ismert P10-es-ben sem volt sasszeg,nálam egy nyil volt karcolva a bakelitkorongba addig lazítottam csak.Durván az több mint háromnegyed kör volt a"szoros"helyzettől!
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Csatolom a képeket A menetes szár végén nálam nincs furat.
A két kis izét külön is lefényképeztem és össze is raktam őket. Szerintem az alsó kiflibe valók... minden „elé”, tehát az első surlódó tálca elé...
Talán csak neked van meg egyedül ? Talán egy olyan alátét , ami " középen " tartja a hosszútekerős csavart a csőben ?
Komment