Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Vlagyimirec T25 tapasztalatok

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Vlagyimirec T25 tapasztalatok

    Üdv nektek!elsősorban olyan hozzászólásokat várnék akinek vannak tapasztalatai a géppel kapcsolatban!már kaptam egy érdemi infót,de szeretnék több véleményt is olvasni.elsősorban milyen munkákra alkalmas kettes ekét mennyire bírja kötött illetve közép kötött talajon,szőlőbe tárcsázásra mennyire alkalmas,mennyire jó az alkatrész ellátása fogyasztása?na ilyesmikre gondolnék,de bármi érdemi infó érdekel vele kapcsolatban ugyanis a tavasszal valószínű,hogy vásárolok egyet,hacsak addig ki nem ábrándítotok belőle.előre is köszönöm a hozzászólásokat.

    #2
    Nekünk van egy T25-ösünk, mára az egyik legkisebb a 'flottában', de minden túlzást mellőzve a legmegbízhatóbb! Szögegyszerű gép, dolgozni mindig lehet vele. Hibái: a fülke rosszul van megcsinálva (az ablak tengelyei rosszul állnak --> letörik a keret, az ajtó anyaga nagyon vékony lemez --> felreped, hátsó üveg nem nyitható); az adagolóban egy szimmering kicsit ereszt, így gázolaj jut az olajba (sűrűn kéne cserélni, inkább olajat kap 1-2 évente); gázkar rudazata rossz konstrukció - ingadozó alapjáratot is lehet előidézni, aminek egyszer főtengelytörés lett a vége; az elektromos rendszer nem az erőssége, még küzdünk vele (akku lemerül - egyik ok folyamatos izzítás volt, testkapcsoló szerepét csavar vette át, stb.). Földmunkákra is alkalmas gép, de az első kerék hajtása hiányozhat, valamint az orra könnyű is, ha ez számít (kis parton függesztett géppel felágaskodhat, volt rá példa). Alkatrész van hozzá, lámpái UAZ-ról származnak, azt más forrásból veszünk. Mi permetezésre (200L függesztett) és kisebb pótkocsi vontatására használjuk leginkább, másra ott a nagyobb.
    OdinHEM és opdati kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Minden igaz amit Molc ír, éppen ezért nem ajánlanám 1, max 2 hektár fölötti szőlő területre... nagy előnye a viszonlag alacsony fogyasztás.

      olyan kb 4-5 hektárig viszont nagyon megfelelőnek tartom a T30-ast. (nekem is az van,) összkerekes, ugyan olyan igénytelen mint a T-25, de 36 lóerős, 4-es ekét eső után elvisz, nem olyan könnyű az eleje, és kormányszervója is hidraulikus.
      ami jellemző, nekem kb 120-130 liter gázolaj/hektár/év.... és az egy figyelemre méltó dolog!!

      A hibák kb ugyan az mint fentebb, de jobban tartja az árát....
      OdinHEM és opdati kedvelte ezt.

      Komment


        #4
        nagyon szépen köszönöm a választ!egy kicsit most meg lettem erősítve,hogy talán megveszem!

        Komment


          #5
          nagyon szépen köszönöm a választ!egy kicsit most meg lettem erősítve,hogy talán megveszem!

          Komment


            #6
            Üdv neked!na most álok valahogy úgy,hogy lehet tudok venni egy t25-öst!esetleg nem tudod,hogy az rs09-es négyhengeres motorját bele lehet-e építeni?

            Komment


              #7
              opdati eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              nagyon szépen köszönöm a választ!egy kicsit most meg lettem erősítve,hogy talán megveszem!Üdv neked!na most álok valahogy úgy,hogy lehet tudok venni egy t25-öst!esetleg nem tudod,hogy az rs09-es négyhengeres motorját bele lehet-e építeni?
              Nekem nem sok tapasztalatom van T25 ügyben! Tavaly a "tél" előtt vettem egy T30-ast, csináltattam rá egy hótoló lapot, de hál' Istennek nem tudtam kipróbálni! Annyit azért elmondok Neked, hogy mióta itt áll a telephelyen, kb. tízen bekopogtattak és megakarták venni, mert sokkal többre tartják az összkerék miatt mint a T25-öst.
              Szerintem mivel ez nem is veterán, látogass >>ide<< itt nagy Vlagyimirec guruk vannak!

              >>Ezt<<Ezt a hozzászólásom után találtam! Látod 3 perc 52 másodperc alatt bele lehet applikálni egy 3 hengerest, akkor a 4 hengerest se lehet lehetetlenség!
              Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2014 máj. 13, 14:13.
              A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

              Komment


                #8
                Nem annyira érdemi a hozzászólásom inkább elméleti. Ha már úgyis rögtön motort akarsz benne cserélni, akkor biztos vagy benne hogy neked ez a gép kell?

                Komment


                  #9
                  Üdv neked!nem motort szerettem volna cserélni benne ha van egy doxa persze,hogy nem bolygatom!csak volt egy motor nélküli nagyon jó áron és azért gondolkodtam ebben!de jogos volt az észrevételed nem pontosítottam hogy miért is kérdezem.

                  Komment

                  Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X