Sziasztok!Édesapám elakadt egy Tünde moped csíkozásában.Arra kérlek titeket, hogy akinél akad egy Tünde, aminek a színe piros- fehér a fényezése szóljon!Szükségünk lenne jó fényképekre, amiken a csíkozás jól látszik!Mindenkinek előre is köszönjük, nagyon fontos és sürgős lenne!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Tünde moped csíkozási segédlet
Collapse
X
-
Kedves Eusebius!
Nem emlékszem,hogy a Tündéket piros-fehér színkombinációban gyártották e egyáltalán,-természetesen ettől még előfordulhatott.Úgy tudom,hogy még 2000db.sem készült összesen és a színük,olyan ezüstös,kékes-zöldes volt,kalapácslakkal (na ezt jól megírtam,de emlékeimben halványan,így él).
Próbáltam a googliban is utána nézni,de nem találtam a festésről,a kalapácslakkon kívül semmit.
Üdvözlettel:Che
-
Kedves Eusebius!
Rákerestem én is és fel is rakok ide egy pár képet,-hátha segít.Úgy tűnik nem volt egy agyoncsíkozott típus,nem lesz nehéz dolga Apukádnak.
Nekem Úgy tűnik,hogy a "szoknyáján"lehetett egy csík,amely kontúrosan elválasztotta,az egymástól eltérő színeket.Esetleg még a lábvédő szélein is lehetett,de némelyiken ott végigfut,egy műanyag élvédő.A feltett képek között,van olyan is amelyen még eredetinek tűnik a festés,azokon sem látni mást.Enyire élesen eltűnő szinekre én nem emlékeztem,csak a már említett kalapácslakkal festettekre,-igaz akkoriban nem voltak ezek akkora számok,mert sok baj volt velük,ettől függetlenül,járműtörténetünk egy része,-szóval a Tünde is a mi kutyánk kölke.
Üdvözlettel:Che
- 3 likes
Komment
Komment