Közlemény

Collapse
No announcement yet.

cz 350/472 kérdések

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

cz 350/472 kérdések

sziasztok van egy cz 350/472 tőm sajnos felelt álapotban ezért szeretnék némi segitségetkérni. Szükségem volna egy normár kapcsollási rajzra.
    Lenne egy ojan kérdésem eredeti tankja sajnos kilukadt sikerült találnom egyet. Mikor sárvédőt kerestem hozá rámirt egy uriember hogy megvené a tankot mondom nem eladó. Mégegyszer rámir hogy adhelyete másikat kérdeztem tőle ha van neki akor miért kel az enyém. Azt mondta azért mert más méretü a betőltő nyilása és neki pont ilyen kell. Tényleg létezik ilyen?

Szervusztok! Dane TECHNICZNE CZ 350 - TYP 472.5
    movisz, Rodger25 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szia!

Rodger25 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Tényleg létezik ilyen?
      Könnyen lehet. Az én 477-esemen kisbetöltős a tank, de Jawa és CZ esetében gyakoribb a nagy, ami púpos és azonos az MZ méretével. A motorod tankján úgy látom sima felületű van, bár méretre ez is nagyobbnak tűnik a saját CZ-m tanksapkájánál. Itt korai évjáratoknál lehetett eltérés. A CZ-d mikori?
      pasetta, Rodger25 és Jankó51 kedvelte ezt.

Komment

1979 es Cz 350 472/4

Komment

szerintem egyfora méretü mindkétank ugyanaz a krombetétjorá csak a betőltőnyilás mérete más.
          Titus kedvelte ezt.

Komment

csak a betőltőnyilás mérete más.
            Pont erről van szó. A motoron lévő tank beöntőnyílásán látszik ,hogy kisebb mint a másiké, ami a földön van. Az Úriembernek ezért keltette fel az érdeklődését,
            Azt mondta azért mert más méretü a betőltő nyilása és neki pont ilyen kell. Tényleg létezik ilyen?
            tehát igen. Gondolom ez évjáratfüggő.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X

Debug Information