Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Nagyfékdobos Pannónia P10?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nagyfékdobos Pannónia P10?

Szerintetek létezett gyári kivitelben ilyen, vagy ez is kisipari!
    Ha igen akkor nagyon szépen csinálhatták meg. Bár a hátsókerék rögzítést nem látom tisztán!

Pannonia P10 nagyfékdobos első kiadás.

Click image for larger version

Name:	0285_1_big.jpg
Views:	1
Size:	137.2 KB
ID:	153658 Click image for larger version

Name:	0285_2_big.jpg
Views:	1
Size:	135.0 KB
ID:	153659
    Utoljára szerkesztve a következő által: soveny; 2011 okt. 02, 13:51. Oka: A képeket inkább csatold a hozzászóláshoz! Két-három hónap múlva már nem lesz elérhető az aukció!

Komment

Nem akarok már állandóan ezzel jönni, de mégis megteszem: remélem a szerencsés nyertes tisztában lesz azzal, hogy a forgalomba helyezés nem lesz olyan egyszerű, ahogy azt az eladó üzenete sugallja.

Komment

Komment

Most ahogy olvastam ezt a témát, eszembe jutott hogy mennyi hirdetést, aukciót láttam amikor motort kerestem.... a 'OT vizsgával forgalomba helyezhető' így úgy amúgy van papírja, bemész azt símán megoldják papír nékü stb stb. Azt kell mondjam először még ÉN IS bedőltem az OT-vizsgáztassunk le mindent azt lesz papírja.... utána itt nálatok olvasgattam az átírási mizériákba.... s rájöttem hogy hopppá azért nem ilyen "egyszerű". Így sikerült nekem is az élő tulajtól venni s sikeresen a nevemre íratni hála ég... (Pár napja jött meg a törzskönyv)

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X