Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannónia és a Bol d'Or

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Pannónia és a Bol d'Or

Sziasztok,

nem tudom mennyire illik ebbe a fórumba, de nem találtam megfelelőbbet: Egy T5-öst szeretnék átépíteni és az egykor Bol d'Or "ruhába" öltöztetni hogy azzal induljak az itteni veterán versenyeken. Tudom hogy a legendás Pannóniák a P-s szériák voltak, de én egyhengeressel szeretnék indulni ezért döntöttem a T5 mellett.

Addig eljutottam, hogy találtam valakit aki egyedi idomokat le tud jó minőségben gyártani, de ami a legnagyobb gondom: nem találok megfelelő (nagy) felbontású képet sehol a Bol d'Or-on résztvevő Pannóniákról.

Van esetleg valakinek szakirodalma, vagy ami talán még fontosabb: fényképe, újságcikke az egykori motorokról?

Segítségeteket előre is köszönöm!

x11

Budapest xlv ker Nagy lajos kir.ut -Bosnyák u sorknál -motoros bolt kirakatában ott virít amit szeretnél...

Komment

Az fasza: már csak kell keresnem valakit aki arrafelé lakik hogy lefotózza
      Köszönöm az infót!

A neten -sajnos- csak ezt Bol d'Or Pannónia és ezt Motorépítés találtam.

Komment

A második linkben látható motor van a kirakatban... Volt szerencsém jó sokat tolni a Großglockneren, mert nem akart beindulni...

Komment

Egy kis fitnesz mindig jól jön...
          Igazából a későbbi P-s szériáról kellene fénykép hogy a műanyagosnak legyen valami ami alapján le tudná gyártani az idomokat.

Valami hasonlóra gondoltam az idomokat illetően (16-os rajtszámú motor):

Click image for larger version

Name:	pannonia1.jpg
Views:	1
Size:	32.0 KB
ID:	130719Click image for larger version

Name:	pannonia2.jpg
Views:	1
Size:	35.3 KB
ID:	130720
          Utoljára szerkesztve a következő által: X11; 2012 febr. 10, 06:13. Oka: képeket csatoltam

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X