Közlemény

Collapse
No announcement yet.

64'-es Pannónia T5 kis- vagy nagyfékdobos-e

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Én ismerem a motor tulajdonosát!
    Azt, hogy mi való a motorra és mi nem, sajnos nem tudom megállapítani. egyébként a motor élőben szerintem nagyon szép! Bár mint az kivehető, laikus vagyok még e téren! De azt tudom, hogy sokba van a komának!
    Én a motoromra egy pőcs lámpát szeretnék rakni a mostani helyett, az passzolna rá?

Komment

zala eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Én a motoromra egy pőcs lámpát szeretnék rakni a mostani helyett, az passzolna rá?
      Istenien passzol rá, csak nem rá való, de a motorodon nem ez lesz az egyetlen 'típusidegen' alkatrész.
      Úgyhogy vágj bele és mond a "kétkedőknek", hogy T1-es mert már úgyis jobban hasonlít rá, mint egy T5-re.
      Amúgy meg tényleg szép a motorod!
      és soveny kedvelte ezt.
      A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Szia!
        Ha maradunk annál,hogy a motorod T5-ös ,1964 augusztusi,akkor szerintem a fém csőlámpa ami illilk hozzá.
        Különben a lengővillacsere összekeverheti a dolgot,mert különböző a kis és a nagyfékdobosé.
        Ha pedig kicserélték az idők során,akkor azért lehettek benne nagyfékdobos kerekek, mert csak azt lehet bele tenni,ezért megtévesztő a dolog.
        Szóval én a "nem volt T5-ös nagyfékdobos" véleményen vagyok,ha nem haragszol.
        Nekem ennek a fordítottja volt a T1-esemmel,abban kisfékdobos lengővilla volt!!!
        Nem lakunk messze egymástól. Ha elkészül a motorod és erre jársz keress meg alkalom adtán.
        Üdv.Laci
        és soveny kedvelte ezt.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Ezek a fotók érnek a legtöbbet, köszönjük előre is!
          Nagyon sajnálom rágtam a srác fülét, hajlott s a segítségre de nem készült sajnos kép az idős úrról a motorral, sőt még magáról a motorról sem, azóta pedig darabokban pihen felújításra várva.

Komment

Az én T5-ben elől nagy volt hátul kicsi és az 70-es kiadású.Én nem hiszek a nagy fékdobos T5 és P10-es motorkba szerintem kicsi. Exporta vittek még nagy fékdobbal motorokat, de itthon már nem szerelték én így olvastam könyveimben. Szerintem ez alatt a röpke 50 év alatt még csak motorok kerültek elő nagy fékdobbal, de képek még nem? Már szerintem mindenki kinőtte a mese korszakát.Régen ha egy új pannónia került a családba készült róla fénykép mert olyan nagy dolog volt hogy az egész család ráült és úgy fényképezkedett rajta,mert a falu fotósát 1-2 kép erejéig megfizették. Az szerntem elképzelhető hogy esetleg prototipusban lehetett nagy fékdob, de már túl sok a prototipus szerintem.

Komment

Témához vág mai ebay-es ásítozásom közepette ebbe botlottam. Mennyire eredeti mennyire nem, majd Ti megmondjátok
              üdv, Odin

+ Pannonia T5 Bj.1965 +++ voll restaurierter Oldtimer +++ Top Zustand + | eBay

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X