darkside eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Szerintem abban az időben - jobb híján - sokkal inkább volt mindennapi közlekedési eszköz a motorkerékpár, mint ma. Oldalkocsis motort sem a romantikája miatt vettek, hanem autó helyett.
)

A tied valami átmeneti példány lehet. Az enyém 1959 júliusi, a száma így TLF 9-7-tel kezdődik, a tied T11-gyel, ami a ,,T1 1961' rövidítése. Akkor viszont a dobozok tutira fekete bakelitgombos csavarosak, de a bal oldalon kulcsos zár is van. A fékkar az olyan, mint a váltókar (elég ritka alkatrész amúgy). A hátsó teleszkópok a TLF-eken még nem állíthatóak, az első telócsavarok is keresztesek. A hátsó lábtartó véglemeze is laposhornyú kúpos csavarral van feltéve. A lámpakereted jó, hogy nem siltes, a siltes T1-re való. A szürke markolat is stimmel. A nyereg is teljesen piros, asszem fehér kéderrel, piros szíjjal (arról kb fele-fele arányban hallottam ,,szakértői véleményeket", hogy fém végű-e, vagy pedig bemegy az ülés alá a vége, ez engem is érdekelne). Az ülésben hátul elvileg van egy kihúzható csomagtartó is. Lehet, hogy valahol nem pontos a leírásom, mert a te motorod már valami átmeneti gép lehet, a számozás miatt. Szóval lehet, hogy ezen már rózsás teleszkópok voltak. Meg kéne kérdezni erről egy olyan valakit, aki nálunk pontosabban be tudja határolni az alkatrészváltások időpontjait.
Komment