Közlemény

Collapse
No announcement yet.

1967 07 havi Pannonia P10 típusjegyei.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

1967 07 havi Pannonia P10 típusjegyei.

Sziasztok Fórumosok!

Segítségeteket szeretnem kerni ,hogy a július haviak milyen felszereltségűek voltak ,gondolom én a krómozás, polírozás, kipufogó, légszűrő, teleszkóp,esetleg ha valaki alá tudna támasztani képpel az nagy segítség lenne a típus tisztázásában mert az én motoromat sajna az előző eladó több nem azonos típusú motorból rakta össze,hogy jobban eladható legyen.(pl:a sebesség mutatom nyíl az piros színű az első teleszkópom az pedig egy 70 évjáratú feletti P10/h lehetett a hátsó teleszkópom pedig T5 állíthatós ,de sok sok más se egyezik ).
    Köszönöm előre segítségetek a tisztázásban! Remélem ez nem csak nekem fog majd segíteni hanem azoknak is akiknek ilyen havi kiadású a motorja
    Tisztelettel LC 9246

Egy unalmas éjszakán egy hülye reklám villant fel, amit normálisan azonnal bezárnék, de most valamiért hagytam. A sztori közepén megláttam a betmach nevet, és rákattintottam. Nem volt túl elegáns, inkább nyers és egyenes, pont mint én. Játszottam pár kört, közben sportfogadás ment, és meglepően minden simán futott Hungary felől is. Nem ígért csodát, de nem baszott át, ami manapság ritka.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X

Debug Information