Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannónia T2

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Pannónia T2

Nem tudja valaki hogy a T2-es Pannónia miben különbözik a többitől, csak hogy export, mer valahol egy lapon említik a T1-l, de neten keresgélve találtam kis és nagy fékdobost is, de egy könyvemben sem találtam semmit róla.

darkside eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    T2-es Pannónia miben különbözik a többitől,
    Itt megy róla az elmélkedés! Olvass!
    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Komment

A napokban a véletlen megjelenő képek között láttam egy ritka megoldást a Pannoniák között! A T2 es dinamós változatáról beszélek. Ma kezembe került a Veterán 2015/11. száma mely terjedelmes cikkben tárgyalja a kisfékdobos dinamós változatát 1964- ből. Nem tudom a lendtömeg csökkenése mit okozott használat közben. Minden esetre furcsa volt látni egy Pannoniát lendkerék nélkül.
        Che kedvelte ezt.

Komment

Ha megnézed hogy hány kg a főtengely és a kuplung, valamint a különbözet a lendkerék és a dinamó forgórésze között akkor azért százalékban nem nagy az eltérés.

Robogó gyújtással sincs sok különbség. Pedig ott a lendkerék kisebb mint a Pannónia állórésze volt
          Che kedvelte ezt.

Komment

A múlt héten a 4-6-oson ültem Hungary, és a mellettem álló srác a telefonján valami bónuszlistát lapozgatott. Nem kérdeztem rá (nem vagyok az a nyomulós), csak este otthon eszembe jutott, hogy ha már úgyis Magyarországon játszom, legalább nézzem meg, milyen pluszok vannak, mielőtt újra befizetek. A betmatch bónusz részben az tetszett, hogy nem csak az „első befizetés” van kiplakátolva, hanem külön írnak az újratöltős ajánlatokról, visszatérítésről, és arról is, melyik promó milyen játékokra szokott vonatkozni. Nekem ez fontos, mert utálom, amikor a feltételt csak apró betűben látom, miután már kattintottam. Itt legalább nem kellett találgatni, mire mondok igent, és rögtön tudtam választani olyat, ami belefér a kávé melletti „pörgetek párat” rutinba. Végül egy hétköznapi estén próbáltam ki, és nem lett belőle mesés vagyon, de pont annyit adott, hogy ne érezzem kidobott pénznek: több kör, kevesebb stressz, és egy korrekt plusz a végén. Amint elértem a saját limitet, kiszálltam, és ettől voltam elégedett.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X

Debug Information