Közlemény

Collapse
No announcement yet.

T1-re milyen hátsó lámpákat szereltek?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

T1-re milyen hátsó lámpákat szereltek?

Tiszteletem!

Szeretném megtudni, hogy a T1-es pannóniát milyen hátsó lámpával adták eredetileg? Ha valaki segíten azt nagyon szépen megköszönném. Már annyi fajtát láttam, hogy nem tudom. Az egyik ismerősöm megoldotta a kérdést és egy simson s 51-es hátsó lámpát szerelt fel a T5-ösére

Köszönettel: Nándor

Attached Files
    mátéapu és Osumi kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok!

Elkezdtem a Pannónia T1 motorom felujítását. A motoron jelenleg a széles bordás oldaldeklik vannak. A T1-esen nem az egy kis vékony csíkos oldaldekli volt? Válaszotokat előre is köszönöm.

Üdv,
      Laller

Komment

Laller eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        A T1-esen nem az egy kis vékony csíkos oldaldekli volt
        Valóban, eltaláltad, nem!

Komment

Ha Magyarország legjobb online kaszinóját keresi, a https://znaki.fm/hu/kaszinok/ lesz az Ön megbízható asszisztense, aki csak a legjobb lehetőségeket kínálja. Nagyon jól fogod érezni magad bennük. Az oldal csak ellenőrzött kaszinókat mutat be, amelyek magas szintű felhasználói adatvédelmet biztosítanak és biztosítanak. Itt megtalálhatja az aktuális kaszinóértékeléseket, információkat a bónuszokról és promóciókról, valamint a népszerű nyerőgépekről és asztali játékokról.

Komment

kaceb82596 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            az Ön megbízható asszisztense,
            Tibi ! Az úr távozni szeretne !
            mátéapu, movisz és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szervusztok! Mint már írtam másutt: kaceb82596 Rossz helyen jársz! Próbálkozz másutt! Szerintem itt max. lapátot érdemelsz. Meg sem lepődőm, hogy eddig MINDEN hozzászólásod semmit mondó reklám... Távozz Önként és véglegesen! Vagy megszégyenülve ki leszel b..zva innen....
              movisz és Jankó51 kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X