Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Változnak a szabályok: tilos az akksisav kiskereskedelmi árusítása

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Változnak a szabályok: tilos az akksisav kiskereskedelmi árusítása

    Szervusztok! Sajnos tanácstalan vagyok, hogy jó helyre tettem eme posztot. Kérlek titeket nézzétek el nekem, ha tévedtem, bár szegről végről ide "IS" beférhet!
    Nagyon kedves szomszédom írása ez a cikk, melyet ide linklek. NEM! NEM fűz hozzá semmiféle érdek és anyagi előny, csak gondolom érint mindenkit.
    Mellesleg Z. ezt már pedzegette egy pár hete. Röhögtem. Most már nem annyira...
    http://Változnak a szabályok: tilos az akksisav kiskereskedelmi árusítása

    #2
    Már nagyon nehéz olyan akkumulátort venni amibe bele leht tölteni piszkálni (gondozásmentes), illetve amit szárazan töltöttként vettem ott tartozék volt egy műanyag izében a sav amit egymozdulattal kellett beönteni az akku összes töltőlukjába.
    de ahogy háztartási sósavat, Hypot is csak háztartási boltban lehet venni valószínű ezt is árulják majd pl. autóvillamossági boltban aztán szép lassan visszaszivárog az egyéb boltokba is.
    Jankó51, Fergusson és 2 további látogató kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      ezt is árulják majd pl. autóvillamossági boltban
      Vettem egy 4Ah-s akksit nem volt mellékelve sav. A motorosbolt csak 1L-t tudott adni A bolt mit gondolt amikor rendelte a savat , melyik motorba kell ennyi?
      Li-Ion a jelen!

      Komment


        #4
        Li-ion... Pffffuj. Sajnos van egy olyan érzésem, hogy ez is csak egy specifikus felhasználásra jó. Mondjuk híradástechnikába, vagy speciálisan erre a felhasználásra tervezett járművekben, szerszámgépekben. Tudom, hogy arányaiban könnyebb egy ilyen akku, de azt többen is jelezték a barátaim közül. hogy amennyivel könnyebb annyival problémásabb is! Nem tolerálja a hideget, a melegebb időben is vannak gondjai. A töltése precízebb elektronikát igényel a jármű generátorához egyedileg kell méretezni. Minden esetre még várjunk türelemmel! Emunak jó a meglátása!
        sepy, mátéapu és Jankó51 kedvelte ezt.

        Komment

        Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X