Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Péntek reggel...

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Péntek reggel...

Valaki felvetette, hogy osszuk már meg egymással a motorozási élményeinket, hogy mégis milyen jó volt elővenni a veterán csodajárgányt.
    Mivel én napi használatra fogtam a vasat ( Pannónia T5h) így ez nekem nem volt nagyon érdekes.

Viszont ami a péntek reggel volt, az már inkább. Ez szept. 20-án történt igyekezve az Egyetemre. Kicstarcsa és Gödöllő közötti körforgalomba történt az eset...
    A történet úgy szólt, hogy túl gyorsan közelítettem meg a körforgalmat ( lejtőről lefelé) olyan 130-al ( igen képes a motor rá, ugyanis Honda gyújtás és 17-es fogaskerék van elöl.) Majd a féktáv kiszámítása után elkezdtem fékezni csak menet közben megcsúszott a hátsó kerék és mire irányítani lehetett volna, már nekicsapódtam a szalagkorlátnak 90-el....át is repültem...(szárnyaimat rebezsgettem ) A mentősök hordágyon vittek fel a gödörből. Szerencsémre nem tört el semmim csak varrni kellett a dokiknak Ezúton akarom megköszönni a szemtanúknak, hogy segítettek és egy kedves kopasz úri embernek aki tovább vágtam a nadrágomat, hogy nincs-e nyílt törésem.( Hozzám teszem az első kérdésem az volt, hogy mi van a motorral ? :/) A mentősök és a rendőrök munkáját is köszönöm. Külön képen az orvosokét és ápolókét.

Remélem, hogy most senki nem fog megkövezni és a fejemhez vágni az "okosságukat". Tudom én is, hogy hibát követtem el, sajnos meg is van az ára. 25.000Ft amiért hazahozták + szabálysértési eljárás és akkor még a motorhoz nem is nyúltam....

Képeket csatoltam, de nem mindenről....nem menthetetlen a motor, csak már én nem akarok vele foglalkozni így aki ajánlatot akar rá tenni az nyugodtan.
    Attached Files

Ugye,már te is nagyobbat akarsz!!!
    madorka és ptm004 kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Hogy szokták mondani? Akit ledob a ló, az üljön fel gyorsan és tegye magát túl a dolgon. Nem az a megoldás, hogy eladod.
      Ez nem az első és utolsó esésed volt, most még rossz érzés, de egy pár nap és beforrnak a sebek, mire kész a motor már lesz kedved vele menni újra.

Ad2, de nem a reklám helye az index Pannonia forumán most keres valaki vázat forgalmival...
      sepy kedvelte ezt.

Komment

Eladás oka nagyobbra váltás ugyanis bevásároltam egy Dneperrel és már 90%-os...a kettő árából akarok egy nagyot. Csak ez már a jövő zenéje.
        ptm004 kedvelte ezt.

Komment

Na az oroszok már a spájzban vannak!
          Titus kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X