Egy ilyennel már el mernék indulni egy fél napos világkörüli útra
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Dobd le a külsőt! Avagy, a szerelővasnak van-e alternatívája az úton?
Collapse
X
-
-
Végülis, olvastam már itt hihetetlennek tűnő történeteket több száz km-es, hibamentes Rometes túrákról, stb.
Szóval ha úgy megcsinálod, mint az MZ-t, akkor nagy baj nem lehet!
Igaz, lehet az ETZ után úgy fogod érezni, megöregedsz mire odaérsz valahova.
Én egyszer teljesítettem a dongóval egy nap alatt egy 45+45km-t. Mit ne mondjak, a vége felé már nem bántam volna ha gyorsabban suhannak a fák
- 6 likes
Komment
-
Mi egy pót belsőt vittünk az Alpok túrára. Csak egyszerűbb kicserélni, mint ragasztgatni az út szélén. Amit még érdemes vinni, az valami síkosítószer. Ha kicsit körbe van szappanozva, akár még egy emerge-t is könnyedén le-fel lehet szerelgetni. Ha megfigyelitek, a gumis is mindig azzal kezdi, hogy körbekeni a gumit, mielőtt felszereli. Ha rendesen be van kenve egy gumi, azt kb. kézzel, és egy nagyobb csavarhúzóval is fel lehet szerelni a felnire gond nélkül.Utoljára szerkesztve a következő által: gesszti; 2014 aug. 28, 21:01.
- 2 likes
Komment
-
Menet közben lelépsz mert azt hiszed áll ! ezért az sokkal baleset veszélyesebb ám!
- 8 likes
Komment
-
.szóval nem kell mindig annyira rohanni!
Igaz, én nem a sorsokat szoktam figyelni a lassan száguldó dongó nyergéből, egész mást. Mindegy, egyszer megváltozom... vagy nem
- - - Updated - - -
há' megeszi.
(A pálinka semmi más, csak a gyümölcs létező legszebb formája, lekvár férfiaknak!)
- 1 like
Komment
Komment