Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Hogyan kell?

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Hogyan kell?

    Sziasztok!

    Gondolom sok ilyen jellegű kérdéssel találkoztatok már, ezért bízom benne hogy nekem is tudtok segíteni.
    Vettem külföldön egy autót és forgalomba szeretném helyeztetni. Adásvételi készült és ennyi az összes papírom hozzá. Hogyan tudom forgalomba helyeztetni és kb. mennyiért. És nincs adattáblája sem, az pótoltatható vagy annyira nem is fontos.

    Köszönöm segítségeteket

    Béla

    #2
    Béla, Béla, azért egy forgalmi nem ártott volna, nem akarlak elkeseríteni, de a honosítási eljárást vagy az egyedi forgalomba helyezést sem fogják a felügyeleten megindítani a külföldi forgalmi nélkül.
    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

    Komment


      #3
      Bocsánat, egy picit pontatlan voltam, az német forgalmi meg van, csak a motor térben található adattábla hiányzik. Más papír valóban nincs.

      Komment


        #4
        Így azért "más a leányzó fekvése".Az adattábla nem hivatalos azonosító, a forgalmi alapján a felügyelet számítógépén nagy valószínűséggel befogják azonosítani a járművedet.Látom pápai vagy, ha bemégy Veszprémbe a Kistó utcába, a Felügyeletre, keresd meg a Dobos Tibor nevű Mindenttudót, mindent részletesen tisztázz vele!(Határozott légy és ne hagyd magad lerázni!)Forgalmit, adás-vételit vidd magaddal.Azért jó személyesen, mert telefonon "nem akarja látni", hogy mit akarsz!De ha meg akarod próbálni(06-88-579-930)
        Sok sikert!
        soveny kedvelte ezt.
        A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

        Komment


          #5
          Nemrég helyeztem forgalomba egy Németországban vásárolt utánfutót. Bejelentkeztem az NKH-nál, kaptam időpontot. Adott időpontban megjelentem az utánfutóval, a kétnyelvű adásvételivel és az eredeti Fahrzeugbrief-fel. Ha nincs magyar nyelven is íródott adásvételi, akkor hiteles fordítás kell az idegennyelvűről.
          A neten kötöttem egy biztosítást, az erről kapott igazolással, az NKH-nál kapott papírokkal irány az okmányiroda, ahol a megfelelő összegek befizetése után megkaptam a forgalmit és a rendszámot. Rendszám felpattint és go!
          Néhány nap múlva megjött postán a törzskönyv.
          sepy, soveny és -t5- kedvelte ezt.

          Komment


            #6
            Köszönöm szépen, sokat segítettél. Felhívtam, nagyon segítőkész volt és meg tudtam mindent amit akartam. Még egyszer köszönöm.
            -t5- kedvelte ezt.

            Komment

            Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X