Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Cezet 250 485 Műszaki vizsga

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Cezet 250 485 Műszaki vizsga

Sziasztok! Adott egy Cezet 485 ami nem rég került hozzám. Jelenleg két lapos forgalmi van hozzá meg egy két betű négy számos rendszám, adásvételim is van az utolsó bejegyzett tulajjal úgyhogy szerintem sínen vagyok . Viszont arra nem találok választ hogy mivel kivonási jegyzék nincs hozzá szerintem nem is volt kivonatva a forgalomból. Ezzel nekem sima műszaki vizsga meg eredetvizsga elég hogy forgalomba tudjam helyezni vagy KPM vizsga lesz belőle? Még csinálgatom az utolsó simításokat, jövőhónapban nekiállnék a papírmunkának addigra jó lenne kitalálni mire van szükségem.

Szia!
    Két lapos zöld forgalmival szerintem nincs benne a rendszerben, még ha látják is az adatok hiányoznak. Én egy Skodával vagyok ugyanebben a cipőben, elvittem előműszakira, majd amikor végre élesben ment volna akkor mondták, hogy a két lapos forgalmival nem tudják levizsgáztatni.Forgalomban van az autó, ideglenesen ki szoktam vonogatni amióta nálam van, de gyakorlatilag nincs forgalomban, mert nem látják a vizsga állomáson. A KPM-nél ,,forgalomba helyezés 3,5 t alatt" címszóval kellett vizsgára bejelentenem, mert olyan nincs, hogy ,,20 éve lejárt műszakis jármű vizsgáztatása régi forgalmival" 2003-ban volt utoljára műszakin, még EU kompatibilis forgalmik előtt. Csak azt nem értem, hogy 2004 után meg minden autót vittek a KPM-hez, mert azoknak is régi forgalmijuk volt? Szerintem nem.
    Eredetvizsgát viszont simán megcsinálhatod, ahhoz nem kell új forgalmi szerencsére. És még a biztosítás az, ami fontos, mert anélkül nem írják át az okmányirodában.
    mátéapu és Jankó51 kedvelte ezt.

Komment

Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Szia!
      Két lapos zöld forgalmival szerintem nincs benne a rendszerben, még ha látják is az adatok hiányoznak. Én egy Skodával vagyok ugyanebben a cipőben, elvittem előműszakira, majd amikor végre élesben ment volna akkor mondták, hogy a két lapos forgalmival nem tudják levizsgáztatni.Forgalomban van az autó, ideglenesen ki szoktam vonogatni amióta nálam van, de gyakorlatilag nincs forgalomban, mert nem látják a vizsga állomáson. A KPM-nél ,,forgalomba helyezés 3,5 t alatt" címszóval kellett vizsgára bejelentenem, mert olyan nincs, hogy ,,20 éve lejárt műszakis jármű vizsgáztatása régi forgalmival" 2003-ban volt utoljára műszakin, még EU kompatibilis forgalmik előtt. Csak azt nem értem, hogy 2004 után meg minden autót vittek a KPM-hez, mert azoknak is régi forgalmijuk volt? Szerintem nem.
      Eredetvizsgát viszont simán megcsinálhatod, ahhoz nem kell új forgalmi szerencsére. És még a biztosítás az, ami fontos, mert anélkül nem írják át az okmányirodában.
      Köszi a választ! Már csak rá kell jönnöm hogy hogyan tudok Náluk időpontot foglalni. A központi időpont foglaló rendszer szerint nincs elérhető időpont az ország egyik vizsgaállomásán sem...

Komment

Gabor0223 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Köszi a választ!
        Nagyon szívesen!
        Gabor0223 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Már csak rá kell jönnöm hogy hogyan tudok Náluk időpontot foglalni.
        Én amikor beszéltem velük megkérdeztem, mikor lehet időpontot foglalni, mert én is csak foglalt helyeket láttam. Azt mondták hétfőn kilenckor kerülnek fel a friss időpontok...
        movisz, pasetta és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X