Közlemény

Collapse
No announcement yet.

lopott motor

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    #16
    Sziasztok !
    Gergőke megoszthatná a közösséggel az eltulajdonítás időontját is! Ugyebár a havas kép kicsit zavaró tényező ha csak most "tűnt" el a fogat !
    Che kedvelte ezt.

    Komment


      #17
      A lopás tényéről értesültem nemrég (sajnos azt hittem a cuccaim jó helyen vannak a lezárt házban) na ezt a kedves ex máshogy gondolta... és igen elég egyértelműen az a motor. perpill várom a bácsit akitől vettem, hogy a papírokat előássa és mehessek a jardra, hogy N év múlva legyen valami a dologból (bár ugye az oldalkocsi már nincs rajta, meg volt még egy tlf is meg kb 6m3 alkatrész mindkettőhöz. A többi cuccról nem is beszélve.

      Komment


        #18
        Kedves Gergőke!

        Amennyiben csak most mozdulsz az ügyben,régen megette a fene az egészet.Nem tudom mi az oka,hogy ennyit totojáztál a feljelentéssel,de azonnal lépni kellett volna,ahogy észlelted.A szerv és a bíróság se nagyon mozdul rá az ilyen esetekre,aztán majd jön egy "szakértő" és felbecsüli az ellopott dolgok értékét,olyan alacsonyra amilyenre csak lehet,lehetőleg úgy,hogy az értékahatár,a szabálysértés kategóriába essen és a kedves betörő,főleg,ha etnikum,majd kap 222 óra szociális közmunka büntetést.Kártérítésre ne nagyon számíts,mert az elkövetőknek a legtöbb esetben,a gatyájukon kívül semmi nincs a nevükön,igazolt jövedelmük a legtöbb esetben nincs,-így semmi nem hajtható be rajtuk.Polgári peres eljárásba sem érdemes belekezdeni,mert csak pénzt kell bele invesztálni,de az eredmény így is a nullával egyenlő.

        Feljelentés esetén,meg pontos leltárt kell készíteni,mert az úgy nem megy,hogy volt még TLF,meg vagy hat köbméter alktrész és egyéb cucc,-ilyen dolgokkal csak kinevetteted magad,-tessék jól átgondolni és csak is az igazat és hiteles tanúkat a leltárról!

        Lehet,hogy az írásom gúnyosnak tűnik,bár nem annak szántam,-sajnálom ami veled történt és veled vagyok!Azért van bennem ilyen irónia,mert velem is történt már hasonló dolog,aminek a bírósági szakasza nemrég zárult le,-a végén már úgy tűnt számomra,hogy nekem kell fizetni,az a végkövetkeztetésem,hogy a Magyar igazságszolgáltatás és az ahhoz kapcsolódó összes eljárás,valójában nem a károsult oldalán áll,hanem bűnpártoló,de a lényeg az,hogy rend van,-már nekik.

        Üdvözlettel:Che

        zahi, dongos78 és 3 további látogató kedvelte ezt.

        Komment

        Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X