A két-betű három számnál(1959) újabb két betű négy számos rendszámoknak teljes a nyilvántartása csak nem számítógépes(okmányiroodából egy kattintásra ezt nem érik el, inkább több hetes lehet az átfutás és alapos ok szerződés meg nyilatkozat, kérelem kell a részleges hozzáféréshez is), hanem archív kartotékos, kereshető rendszám, alvázszám alapján. kp okmányiroda kekkh nyilvántartó ezek nyúlkálnak ottan...
--- Ez még eszembe jutott: ---
bendre666 vagy aki tudja: a blokkról a jelenlegi szabályok szerint milyen adásvételi kell??? dátum tök8 ott? jó lesz tuti? nincs meg az eredeti... para a forgalomba helyezés nagyon, most a dkmról van szó, kifejtettem máshol már vagy levélben elküldöm ha érdekel vkit...
Ha vaki tudna egy ilyen adásvételi mintát mutatni nekem az jó lenne? Honnan tölthetem le, mit tartalmazzon stb...
--- Ez még eszembe jutott: ---
bendre666 vagy aki tudja: a blokkról a jelenlegi szabályok szerint milyen adásvételi kell??? dátum tök8 ott? jó lesz tuti? nincs meg az eredeti... para a forgalomba helyezés nagyon, most a dkmról van szó, kifejtettem máshol már vagy levélben elküldöm ha érdekel vkit...
Ha vaki tudna egy ilyen adásvételi mintát mutatni nekem az jó lenne? Honnan tölthetem le, mit tartalmazzon stb...
, ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Most ezek után legyen valaki okos , hogy mi a hivatalos eljárás? Veterános üdvözlettel.
Komment