A két-betű három számnál(1959) újabb két betű négy számos rendszámoknak teljes a nyilvántartása csak nem számítógépes(okmányiroodából egy kattintásra ezt nem érik el, inkább több hetes lehet az átfutás és alapos ok szerződés meg nyilatkozat, kérelem kell a részleges hozzáféréshez is), hanem archív kartotékos, kereshető rendszám, alvázszám alapján. kp okmányiroda kekkh nyilvántartó ezek nyúlkálnak ottan...
--- Ez még eszembe jutott: ---
bendre666 vagy aki tudja: a blokkról a jelenlegi szabályok szerint milyen adásvételi kell??? dátum tök8 ott? jó lesz tuti? nincs meg az eredeti... para a forgalomba helyezés nagyon, most a dkmról van szó, kifejtettem máshol már vagy levélben elküldöm ha érdekel vkit...
Ha vaki tudna egy ilyen adásvételi mintát mutatni nekem az jó lenne? Honnan tölthetem le, mit tartalmazzon stb...
--- Ez még eszembe jutott: ---
bendre666 vagy aki tudja: a blokkról a jelenlegi szabályok szerint milyen adásvételi kell??? dátum tök8 ott? jó lesz tuti? nincs meg az eredeti... para a forgalomba helyezés nagyon, most a dkmról van szó, kifejtettem máshol már vagy levélben elküldöm ha érdekel vkit...
Ha vaki tudna egy ilyen adásvételi mintát mutatni nekem az jó lenne? Honnan tölthetem le, mit tartalmazzon stb...
Komment