Hello mindenkinek!Olyan kérdésem lenne hogy a közel jövőben szeretném a danuviámat forgalomba helyezni.A probléma az hogy a forgalmiját nem találjuk egyenlőre(remélem meglesz:S) A kérdés végül is az lenne hogy rendszám alapján (mert az meglett)nem lehet esetleg valamit kezdeni hogy letudjam papírozni a motort?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
forgalomba helyezés
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ez a kérdés már rengetegszer megválaszolásra került. Olvasd el az ezzel kapcsolatos témákat, és minden kérdésedre választ kapsz. De röviden. Nem elég! Legyen a birtokodban:
- Adás vételi, a forgalmiban bejegyzett tulajdonos aláírásával. (Vagy lekövethető tulajdonosi láncolat)
- Jelen esetben szürke forgalmi engedély, ennek hiányában igazolás. (Rendszám alapján nem adják ki!)
Ezek hiányában sajnos esélytelen
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem elég ! Legyen a birtokodban:mir-mur kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseRendszám alapján nem adják ki
Olvasd el ezt a blogot, hátha segít az ügyedben: Veterán fórum - Lépésről lépésre - Blogok
Komment
-
markopolo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseOlyan kérdésem lenne hogy a közel jövőben szeretném a danuviámat forgalomba helyezni.A probléma az hogy a forgalmiját nem találjuk egyenlőre(remélem meglesz:S) A kérdés végül is az lenne hogy rendszám alapján (mert az meglett) nem lehet esetleg valamit kezdeni hogy letudjam papírozni a motort?
Nemrég csináltam.
Szürke forgalmit nem találom. Okmányiroda - 1000 Ft - igazolás. Még a lakcímeim zűrzavarát is rendbe rakták.
Ezután műszaki, kellett ez a papír, a kötelező kötvény száma és persze befizetni a díjakat.
A motor évek óta kivonva, de régóta én vagyok a tulaj.
Ma már motorozok.
- 2 likes
Komment
Komment