Hello! Mindenkinek!Egyéni esetem a következő:Idén Májusban vettem Kawasaki ZXR 750 motort,
volt már ilyen gépem és ismét megtudtam szerezni.(Az...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
55 találat 0.0410 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Motor átírási nehézségek!
-
Anangyalka started a topic Egy kis-Csepel felújításának történeteA következő helyen: Beszélgetések veterános témákrólEgy kis-Csepel felújításának története
Kedves Fórumozók.
Találtam itthon egy Csepelt, nő létemre, körülbelül ennyit tudok megállapítani róla.
Apukámnak, szeretném...
-
Motor vásárlás előtt állok.
Sziasztok új tag vagyok itt a fórumon.
Nagypapám révén szerettem meg a Pannónia motorokat.
Sajnos már nem él volt neki régen egy...
-
tata21 started a topic Csepel 125 váz- és motorszámozás, típusjegyekA következő helyen: Csepel típusjegyekCsepel 125 váz- és motorszámozás, típusjegyek
Üdv, lenne egy kérdésem: adott egy 125-ös csepel, BC 18113-as váz ill. blokkszámmal. Sajna papir nélküli, mint sok testvére. Azt szeretném megtudni...
-
kisstyan
Krisztián vagyok van egy 1949 es lemezvillás Csepel motorkerékpárom a tankon lévő Csepel fel irathoz várnék hozzászólásokat. Milyen volt az...
-
kollarg started a topic Hibás adatok javítása - hol kezdjük?A következő helyen: EredetiségvizsgálatHibás adatok javítása - hol kezdjük?
Szervusztok!
Már említettem a Fórumon a históriámat a T1-essel. Per pillanat ott tartok, hogy lekértem az adatokat, van adásvételim....
-
Pannónia T3 blokk??
Üdv mindenkinek!
Van két összetartozó blokkfelem egyhengeres Pannóniához. A motorszám így kezdődik: T32/0. A TLF-emen pedig TLF...
-
P21
Üdvözlet mindenkinek!Ezzel a masinával küszködtem a télen, most megy műszakira, bejáratós.Apró kétségeim vannak, főleg a "külcsín"...
-
Pannónia TLF típusjegyek
Sziasztok mi szerintetek a lényeges különbség a TLF 250 és a TL250F között vagy még a TLF250 DE LUX is idevesszük ha ez egy harmadik típus.A...
-
kollarg started a topic A váznyak és a beütött rendszámA következő helyen: Járművek adás-vétele, hivatalos iratokA váznyak és a beütött rendszám
Sziasztok!
Kerestem, de nem találtam még beszélgetést az egyik hasznos régi dologról, a rendszámok beütéséről.
Ami érdekelne:...
-
250-es csepel blokk évjárat?
Hello mindenkinek!
Nem tud valaki abban segíteni mikori évjárat lehet a 250-es csepel blokkom mert én nem tudok kiolvasni belőle semmit....
-
zala started a topic 64'-es Pannónia T5 kis- vagy nagyfékdobos-eA következő helyen: Pannonia típusjegyek64'-es Pannónia T5 kis- vagy nagyfékdobos-e
Üdv mindenkinek!
Felújítottam a nagyfékdobos 64-es t5-ös Pannóniámat! Vettem mellé egy íves sárvédős Duna oldalkocsit!
A kérdésem...
-
Kopaszka started a topic Kössek biztosítást, de hogyan?A következő helyen: Veterán járművek kötelező felelősségbiztosításaKössek biztosítást, de hogyan?
Üdvözletem mindenkinek!
Segítségre lenne szükségem. Összeraktam a motoromat és most 2012.január 11.-én viszem műszakira és eredetiségvizsgálatra....
-
Pannónia blokk és váz számozása
Tiszteletem!
Elég sok helyen találkoztam főleg Pannónia blokkok számozásával foglalkozó egy-egy hozzászólással.
Ha végre összegyűjthetnénk...
- 1 like
-
Lengéscsillapító felújítás
Szevasztok Urak!
Mint azt korábban írtam a motoromhoz (NSU Max) lengéscsillapítót kellett gyártanom. Elkészültem vele, de a beállítás...Utoljára szerkesztve a következő által: dino125ad; 2012 jan. 11, 06:35.