Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
21 találat 0.0465 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Lacca 110 started a topic Oldtimer kiállítás Nagykanizsán Február 05-től egy hónapig az Interspárban !!!A következő helyen: Találkozók, Oldtimer versenyekOldtimer kiállítás Nagykanizsán Február 05-től egy hónapig az Interspárban !!!
Várunk minden kedves érdeklődőt!
- 3 likes
-
Ki az igazi veterános?
Tisztelt kolegák és szimpatizánsok!
UK felvetése nagyon érdekes!
Te szerintetek ki az igazi veterános?
- Az akinek...
- 1 like
-
UK started a topic Hobbi vagy üzlet, avagy járjunk-e veteránnal a hétköznapokon?A következő helyen: Beszélgetések veterános témákrólHobbi vagy üzlet, avagy járjunk-e veteránnal a hétköznapokon?
Régóta foglalkoztat a kérdés, hogy tulajdonképpen mire is valók a régi idők járművei? Egy jármű célja nemigen lehet más, mint mozgásban...Utoljára szerkesztve a következő által: UK; 2010 dec. 05, 16:58.
- Kiemelve
- 4 likes
-
Hajrá nepperek!!!
Sziasztok!
Most éppen abban a stádiumban vagyok, hogy egy harmadik motor simán elférne, hely van, kedv van hozzá, szükség is volna...
-
TZ started a topic Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprónA következő helyen: Beszélgetések veterános témákrólÉrdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Régóta vágytam erre a topikra!
Itt kibeszélhető egy hirdetés anélkül, hogy rontanánk az illető üzletét azzal, hogy az adatlapra...
-
Szegedi veterán alkatrészbörze
Sziasztok! Tudja valaki, 2010. októberében hol és mikor lesz a szegedi börze? Úgy hallottam, idén tavasszal volt utoljára a Napfény Campingben,...