Mivel nem találkoztam ilyen témával, ezért gondoltam feldobom hátha valakinek van tapasztalata.
Érdekelne hogy lehetne kipufogó könyökcső...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
49 találat 0.0589 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Kipufogó tisztítása, kiégetése
-
G-Man started a topic Veterán korú autó AngliábólA következő helyen: Járművek adás-vétele, hivatalos iratokVeterán korú autó Angliából
Kedves Fórumozók!
Vásároltam Angliából egy háború előtti veterán autót. Az eladó, (hiába küldtem több példányt) csak 1 adásvételit...
-
losamigos
hahó!
Danuvia 125-ös motorkerékpárt szeretnék OT vizsgára vinni. Adásvételi szerződésen kívül semmilyen dokumentumom nincs hozzá. Valaki...
-
tpv started a topic Segédmotoros kerékpár szürke forgalmival?A következő helyen: Járművek adás-vétele, hivatalos iratokSegédmotoros kerékpár szürke forgalmival?
Szeretnék útmutatást kérni, illetve lenne pár kérdésem, előre leszögezem, minden téren teljesen kezdő vagyok.
A helyzet az, hogy...
-
kollarg started a topic Hibás adatok javítása - hol kezdjük?A következő helyen: EredetiségvizsgálatHibás adatok javítása - hol kezdjük?
Szervusztok!
Már említettem a Fórumon a históriámat a T1-essel. Per pillanat ott tartok, hogy lekértem az adatokat, van adásvételim....
-
Sikeres forgalomba helyezések!
Egy téma, akiknek hosszú esetleg rövid procedúra útján sikerült a nevükre íratni a járművüket!
Ha esetleg van már hasonló...Utoljára szerkesztve a következő által: Tibor; 2012 ápr. 20, 21:59.
-
Altezza started a topic OT rendszámos autó vásárlásának/átírásának menete.A következő helyen: Járművek adás-vétele, hivatalos iratokOT rendszámos autó vásárlásának/átírásának menete.
Kedves Hozzáértők,
Erősen gondolkozom egy OT rendszámos autó megvételén, hogy végre-valahára saját veterán autóm legyen....
-
majdánka started a topic Új családtag: pannónia T5hA következő helyen: Beszélgetések veterános témákrólÚj családtag: pannónia T5h
Tiszteletem!
Hozzájutottam egy '72(vagy '73)-as Pannónia T5h-hoz (278km távolságból hoztuk el).
Álomszerű állapotban van kívülről.(egy-két...
-
mir-mur started a topic Új rendszám MagyarországonA következő helyen: Csevegés nem csak veteránokrólÚj rendszám Magyarországon
Sajnos nem kerülhettük el, hogy ide is ne kerüljön be a politika !A ma reggeli ( NEO ) rádió hírblokkjában hangzott el, miszerint a kormány új...Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2012 jan. 20, 09:46.
-
zala started a topic 64'-es Pannónia T5 kis- vagy nagyfékdobos-eA következő helyen: Pannonia típusjegyek64'-es Pannónia T5 kis- vagy nagyfékdobos-e
Üdv mindenkinek!
Felújítottam a nagyfékdobos 64-es t5-ös Pannóniámat! Vettem mellé egy íves sárvédős Duna oldalkocsit!
A kérdésem...
-
Kopaszka started a topic Kössek biztosítást, de hogyan?A következő helyen: Veterán járművek kötelező felelősségbiztosításaKössek biztosítást, de hogyan?
Üdvözletem mindenkinek!
Segítségre lenne szükségem. Összeraktam a motoromat és most 2012.január 11.-én viszem műszakira és eredetiségvizsgálatra....
-
ApaE started a topic Motorkuli vizsgáztatásA következő helyen: Gépjárművek időszakos műszaki vizsgálata
-
apacsavo started a topic Izs motorblokkok szerelése és karbantartásaA következő helyen: Izs motorok szereléseIzs motorblokkok szerelése és karbantartása
.............hát kedves Márka társaim,(mert ez igen is márka!)az a helyzet hogy főtengely csapágy csere van teritéken!
A mai napon fájó...
-
DCS started a topic Póthagyatéki eljárás kell, vagy van más megoldás is?A következő helyen: Különleges esetekPóthagyatéki eljárás kell, vagy van más megoldás is?
Sziasztok!
Adott egy motorkerékpár, amit megvettem papírok nélkül néhány hónapja alkatrésznek darabokban, de most hívott a volt...
-
joshbono started a topic Hibás műszaki adatok a forgalmi engedélyben?A következő helyen: Különleges esetekHibás műszaki adatok a forgalmi engedélyben?
Üdvözlök Mindenkit!
Nemrégiben szert tettem egy TLT-re, ami külön öröm, hogy forgalmi engedély is volt hozzá, amiben a motor és a váz...Utoljára szerkesztve a következő által: joshbono; 2011 aug. 28, 21:37.
- 3 likes