Tisztelettel üdvözlök minden kedves felhasználót!
Nekem csak hobbi szinten vannak veterán gépeim, bár mindegyik munkára fogható.
...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
500 találat 0.0692 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Bemutatkozás, Tanarur72 részéről
-
Rába 15
Fogalmam sincs mit írjak róla. Szuper kis traktor, de fel kell újítanom és ehhez gyüjtögetek anyagokat, infókat.
-
Bemutatkozás : Toma az új tag.
Tisztelt Veterán Fórumozók !
Mit is írhatnék magamról ami mellőzi a felesleges személyeskedést , nem állít valótlant mégis nyújt...
-
bemutatkozás
Helló mindenkinek! Bemutatkoznék valahogy de alig tudom ezt a fórumot kezelni ez próba
-
Bemutatkozás
Torba Róbert vagyok ,Komárom Esztergom megyéből...Vállalom motorok festését csíkozását,airbrush festését.
Munkáim megtekinthetőek a Facebookon...Torba...
-
Esztergagép főhajtóművének alkatrészei
Üdv!
Árcsi vagyok, CAD-CAM informatikát tanulok egy OKJ-s tanfolyam keretében, és szükségem lenne a fenti képen látható...
-
Dutrás!
Üdvözletem Minden Veterán Kedvelőnek!
Autószerelő és gépésztecnikus vagyok közel 50 éve a szakmában. Szinte csak veterán járműveim...
-
bemutatkozás
Bori Ádám vagyok. 19 éves. Veterán motorokat restaurálok. Jelenleg Pannonia, Csepel, Dongó, stb.
motorjaim vannak. Még iskolába járok.
-
Bemutatkozás?
Sziasztok! Be kell mutatkoznom!
Elsősorban az orosz faliórák érdekelnek. De minden régi dolgot szívesen elnézegetek!
-
Bemutatkozás
Jó napot minden kedves veteránosnak! Nagy örömmel fedeztem fel ezt az igen hasznos oldalt. Egy p 20 as restaurálásába kezdtem, ehhez szeretnék...
-
Bemutatkozás
Sziasztok!
Azt hiszem itt az ideje bemutatkoznom, Szűcs Nándor vagyok Győr környékéről! Apukám révén kezdtem el érdeklődni a veteránok...
-
Bemutatkozás
Tisztelt Fórumtagok!
Örülök hogy rátaláltam erre az oldalra, úgy látom sok régi mezőgazdasági gép és eszköz gondjait, problémáit,...
-
Bemutatkozás
Sziasztok!Gábor vagyok.Karcagon születtem.Van egy Komar 2352w-m.
-
kérdés jawa 250 -röl
Sziasztok! Kérdésem hol tudnék szerezni jawa 250-hez kipuffogo könyökcsövet meg körmösanyát bontva olcson
-
Bemutatkozás
Üdvözlök mindenkit a fórumon! Várady Wilfried Örs vagyok zsámbékról. Sajnos még nem vagyok elég idős ahhoz,hogy a vizsgát letegyem.De ahhoz...Utoljára szerkesztve a következő által: Örs; 2013 nov. 23, 21:15.