Nagyon szép motor ez a Gilera, gratulálok hozzá!
Bízom benne, nem véletlen, hogy egyből a póthagyatékis témához szóltál hozzá,...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
30 találat 0.0131 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
soveny commented on 4. Szerezzünk tulajdonjogot! 1. rész - frissítve!A következő helyen: Lépésről lépésre -
buci59 commented on 4. Szerezzünk tulajdonjogot! 1. rész - frissítve!A következő helyen: Lépésről lépésreGratula! Van türelmed,azt meg kell hagyni. És köszönet érte,szerintem sokan örülünk,hogy van min elindulni..(Gilera Marte 500, 1941-ből)
-
X11 commented on 4. Szerezzünk tulajdonjogot! 1. rész - frissítve!A következő helyen: Lépésről lépésreMár alig várom a folytatást. Remélem a vége happy end lesz! (Már csak önző érdekből is
)...
-
soveny commented on 4. Szerezzünk tulajdonjogot! 1. rész - frissítve!A következő helyen: Lépésről lépésreKöszönöm! Közeleg már a folytatás, elnézést a hosszú kimaradásért! Remélem hamarosan azt is közzétehetem!...
-
X11 commented on 4. Szerezzünk tulajdonjogot! 1. rész - frissítve!A következő helyen: Lépésről lépésreMivel személyesen is érint: Gratulálok az írásodhoz! Kétségtelenül az eddigi legrészletesebb a témában!
-
csövi commented on 4. Szerezzünk tulajdonjogot! 1. rész - frissítve!A következő helyen: Lépésről lépésreNagyon jó írás, köszönjük.
-
soveny commented on 4. Szerezzünk tulajdonjogot! 1. rész - frissítve!A következő helyen: Lépésről lépésreKöszönöm, zoló07!
Annyi pontosítást azért engedj meg (tudod, mindig
), hogy nem a bürokrácia elleni háború volt a célom, sőt,...
-
zoló07 commented on 4. Szerezzünk tulajdonjogot! 1. rész - frissítve!A következő helyen: Lépésről lépésreNagyon izgalmas, érdekes, és ami nagyon fontos, hogy értékes írást olvashattunk. Azt hiszem sokan fogják olvasni, és lesznek akik erőt merítenek...
-
soveny commented on 4. Szerezzünk tulajdonjogot! 1. rész - frissítve!A következő helyen: Lépésről lépésreKöszönöm szépen! Hát mit mondjak, azt hiszem jó lett volna, ha tavasszal a záródolgozatom befejezésére is ennyi energiát szenteltem volna....
-
TZ commented on 4. Szerezzünk tulajdonjogot! 1. rész - frissítve!A következő helyen: Lépésről lépésreKöszönjük, nagyon szuper bejegyzés, akár csak az összes korábbi! Nekem a diplomamunkám nem volt így kidolgozva.
-
Sziasztok!
Az én esetem annyival egyszerűbb, hogy élő tulajdonossal kötöttem szerződést így gond nélkül megkaptam a másolatot...
-
Hi,
Nincs sajnos sehol a vázon, akítől vettem az is cserélte annó vmi másik motorért,
kb. azokról akikről tudni, hogy kezükben...
-
Szia Vitya!
Köszönöm a biztatást, igyekszem minél hamarabb jelentkezni a fejleményekkel! Nem találtál rendszámra utalást sehol...
-
Szia,
Hasonló cipőben járok mint Te, én egy '70-es csepptankos Jawa 350-el, annyi különbséggel,
hogy csak váz és motorszámom...