1-2-ig a(z) 2 találatból
Like Tree11
  • 9 nagyi42 hozzászólása
  • 2 -t5- hozzászólása

nagyi42

Az alábbi beszélgetés „nagyi42” témáról szól, ami a Bemutatkozás fórumban szerepel Csevegő kategóriában; Mint új tag üdvözlök minden fórumtagot. Magamról rövidem: Túl vagyok a 69 formáción, ami - ... bemutatkozás, csepel, trabant

Új tag
    Összes hozzászólás
    2

nagyi42

Mint új tag üdvözlök minden fórumtagot. Magamról rövidem: Túl vagyok a 69 formáción, ami - emlékeim szerint - jó dolog, csak nem mint évszám. Ugyanis tart a 70, majd annak folyamányaként a „fekvő nyolcas” felé. Tehát, noha sok mindenen már túl vagyok, maradtak még a következők: Junak M10 1963-ból; Suzuki Samurai SJ413 1987-ből; Trabant 601S 1986-ból, valamint egy 125-ös Csepel, v DCsepel 1950-es évekből. Remélem nagy részét gatyába tudom még rázni, és használni is. A környezetemből már többen befizettek nosztalgia vezetésekre, nem maradhatok szégyenbe.
    Az előzőeken kívül még vannak mások is. Úgy hogy kedves feleségem beletörődött nyugalommal (?) szemléli amint ülök Kukori-ként a szerinte „sok ócskaságnak” nevezett „szemétdomb” tetején. Röviden ennyit magamról; mindenkinek jó nosztalgiázás kívánok tisztelettel.

-t5-, Kakas, mir-mur és 6 további tag olvasták örömmel.

Támogató -t5- logója
    Összes hozzászólás
    546
    Idézet nagyi42 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Túl vagyok a 69 formáción, ami - emlékeim szerint - jó dolog,
    Üdvözöllek Kedves nagyi42! Ez nekem nagyon tetszik, főleg ez a szerénység-„emlékeim szerint”-, mert 'mindenki' ennek az ellenkezőjével szokott felvágni, de ez nagyon szimpatikus!
    Idézet nagyi42 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Junak M10 1963-ból; Suzuki Samurai SJ413 1987-ből; Trabant 601S 1986-ból, valamint egy 125-ös Csepel, v DCsepel 1950-es évekből.
    Ehhez a „temérdek” munkához kívánok Neked jó egészséget és rengeteg időt!- a mamának türelmet, az én feleségemet mindig azzal riogatom, hogy ha a kocsmába hordanám a „lóvét”, meg az időmet? Mit szólna?-

Che és Kakas kifejezte a tetszését.

Téma információk

Users Browsing this Thread

Jelenleg 1 látogató olvassa a témát. (0 tag és 1 vendég)

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •