Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy a 125ös ETZ tárcsás villájának de ha jól tudom a 150es és a 250esé is ugyan ez, a rugó utat...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
409 találat 0.0168 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Bilo started a topic MZ ETZ tárcsás villa összehúzása, rugó út csökkentése.A következő helyen: MZ motorok szereléseMZ ETZ tárcsás villa összehúzása, rugó út csökkentése.
-
petiv started a topic Gyöngyszórás-alutisztítás Siófok illetve Győr környékénA következő helyen: Szakemberek és műhelyekGyöngyszórás-alutisztítás Siófok illetve Győr környékén
Sziasztok!
Érdekelne, hogy tudnátok-e ajánlani Siófok illetve Győr környékén olyan megbízható "műhelyféleséget"/céget...
-
Csabai - féle kipufogódob
Üdv. Szeretnék segítséget kérni a kipufogók felújításához. Szerintem Bába- dobok lehetnek. Pontosabban remélem, hogy azok A motorom egy...
-
300C-t csodáló
Üdvözlet Mindenkinek!
Engedjétek meg, hogy még egyszer bemutatkozzam, Árcsi vagyok, 22 éves. Most nyáron végeztem a Nemzeti Közszolgálati...
-
Bemutatkozás
Sziasztok!
Azt hiszem itt az ideje bemutatkoznom, Szűcs Nándor vagyok Győr környékéről! Apukám révén kezdtem el érdeklődni a veteránok...
-
Bemutatkozás
Üdvözlök mindenkit a fórumon! Várady Wilfried Örs vagyok zsámbékról. Sajnos még nem vagyok elég idős ahhoz,hogy a vizsgát letegyem.De ahhoz...Utoljára szerkesztve a következő által: Örs; 2013 nov. 23, 22:15.
-
Bemutatkozás Lemezjáték
Sziasztok!
Eddig kérdeztem, választ kaptam, szereltem,, kipróbáltam, örültem...most meg eljutottam oda, hogy van egy kis időm ismerkedni...
-
Bemutatkozás.
Sziasztok!
Lendvai Dávid vagyok 28 éves, Abonyban lakom! Kettő darab Trophy mz tulajdonosa, és nagyon kedvelem a veterán járműveket....
-
robi10 started a topic D Csepel 125 erőtlen--> nem jön fel teljesen a dugattyú?A következő helyen: Csepel, D-Csepel szereléseD Csepel 125 erőtlen--> nem jön fel teljesen a dugattyú?
Üdvözlet!
Van egy D csepel 125-ösöm és a blokkfelújítás után gyengébb lett, mint volt! A felújítás során a blokkban az összes csapágyat,...
-
D Csepel 125 felújítás
Üdvözlet!
Varga Róbert-nek hívnak és azért csatlakoztam az oldalhoz, mert a birtokomban van a nagyapámtól örökölt, nagy becsben tartott...
-
kave zolee started a topic Bemutatkozás, tanács kérés regisztrációs ügybenA következő helyen: BemutatkozásBemutatkozás, tanács kérés regisztrációs ügyben
Kovács Zoltán vagyok, gépészeti technikus, jelenleg Nyíregyházán dolgozom az épülö LEGO gyárban. 1973-ban születtem, Gulácson élek csládommal.A...
-
Bemutatkozás
Jó napot mindenkinek!
S.Csaba vagyok Veszprémben élek a családommal, feleségemmel és 2 gyermekemmel. Nagyon szeretem a veterán gépeket,...
-
Mulder8769 started a topic Csepel feszültségszabályozásA következő helyen: Csepel, D-Csepel szereléseCsepel feszültségszabályozás
Sziasztok!
A "kis" Csepelemmel olyan problémám lenne, hogy a hátsó 5W-os izzó folyamatosan kiég.
Motor beindítva,...
-
képfeltöltés
Hahó valaki ! nem enged képet feltölteni -mit tegyek? ( vagy csak hülye vagyok? )
-
125/50 Csepel gyújtás alaplap
Üdv Mindenkinek!
Kérdésem a szakikhoz.
Típus szerint passzol ez az alaplap a 125/50-hez?
(nem enged képet feltölteni, ezért linket...Utoljára szerkesztve a következő által: sykes; 2013 okt. 20, 21:35.