Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás, tanács kérés regisztrációs ügyben

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Bemutatkozás, tanács kérés regisztrációs ügyben

    Kovács Zoltán vagyok, gépészeti technikus, jelenleg Nyíregyházán dolgozom az épülö LEGO gyárban. 1973-ban születtem, Gulácson élek csládommal.A motorozást kb 20 éve kezdtem egy MZ ETZ-vel. Azóta több ilyen motorom is volt, máig is kedvenceim pedig elég súlyos balesetem is volt az egyikkel. Most egy 50 N-es simsonom van felújítás alatt. Öcsémnek egy MZ ETZ 125-öt szedtünk rendbe, csak sajnos még papír gondjai vannak, amely azt takarja, hogy a motor több kézen ment keresztül mire hozzánk került és az első tulajdonos már sok évvel ezelőtt bejelentette az eladását az illetékes szerveknek.A motor most már szép állapotú műszakival, biztosítással rendelkezik csak sajnos az átírással van gond.Nem szeretnénk emiatt az eredeti állapotot megbontani,ezért ha megoldást tudnátok tanácsolni szívesen fogadnánk.

    #2
    Kedves Zoltán!

    Szeretettel üdvözöllek a fórumban, mint új tagot. Nagyon tetszik a bemutatkozásod, amelyből a motorok és a motorozás iránti szereteted egyértelműen kitűnik. A tulajdonosi lánc igazolása sajnos jelenleg megkerülhetetlen dolog. Sok helyen foglalkoztunk ebben a témában itt a fórumon, sőt aláírásgyűjtő akciónk - amelyet legkönnyebben a főoldalról érhetsz el - is erről az anomáliáról szól.

    A dolgok mindenképpen az okmányirodában dőlnek el. Ott érdeklődjél, hogy a motor lett-e újból forgalomba helyezve, vagy egyáltalán tudnak-e róla valamit. Nem biztos, hogy az új tulajok vették a fáradtságot a hatósággal való vesződésnek.

    Nekünk pl. a Trabink eladása után 10 évvel jött a felszólítás az elmaradt gjműadó befizetésére. Az adásvételi mentett meg minket, amivel bizonyítani tudtuk, hogy nem mi vagyunk hunyók.

    Azt javaslom, hogy böngészd végig a fórumot, mert a jogi dolgokon kívül más hasznos infókat is találhatsz. Ja és nem mellékesen, tagja lettél egy szerintem igen jó közösségnek.

    Isten hozott.


    Üdvözlettel: CZsolti
    sepy, -t5- és 2 további látogató kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Főleg ezt böngészd át!
      A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

      Komment

      Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X