Közlemény

Collapse
No announcement yet.

nagyi42

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

nagyi42

Mint új tag üdvözlök minden fórumtagot. Magamról rövidem: Túl vagyok a 69 formáción, ami - emlékeim szerint - jó dolog, csak nem mint évszám. Ugyanis tart a 70, majd annak folyamányaként a "fekvő nyolcas" felé. Tehát, noha sok mindenen már túl vagyok, maradtak még a következők: Junak M10 1963-ból; Suzuki Samurai SJ413 1987-ből; Trabant 601S 1986-ból, valamint egy 125-ös Csepel, v DCsepel 1950-es évekből. Remélem nagy részét gatyába tudom még rázni, és használni is. A környezetemből már többen befizettek nosztalgia vezetésekre, nem maradhatok szégyenbe.
    Az előzőeken kívül még vannak mások is. Úgy hogy kedves feleségem beletörődött nyugalommal(?) szemléli amint ülök Kukori-ként a szerinte "sok ócskaságnak" nevezett "szemétdomb" tetején. Röviden ennyit magamról; mindenkinek jó nosztalgiázás kívánok tisztelettel.

nagyi42 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Túl vagyok a 69 formáción, ami - emlékeim szerint - jó dolog,
    Üdvözöllek Kedves nagyi42! Ez nekem nagyon tetszik, főleg ez a szerénység-"emlékeim szerint"-, mert 'mindenki' ennek az ellenkezőjével szokott felvágni, de ez nagyon szimpatikus!
    nagyi42 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Junak M10 1963-ból; Suzuki Samurai SJ413 1987-ből; Trabant 601S 1986-ból, valamint egy 125-ös Csepel, v DCsepel 1950-es évekből.
    Ehhez a "temérdek" munkához kívánok Neked jó egészséget és rengeteg időt!- a mamának türelmet, az én feleségemet mindig azzal riogatom, hogy ha a kocsmába hordanám a "lóvét", meg az időmet? Mit szólna?-
    Kakas és Che kedvelte ezt.
    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X