CZsolti eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
jawa 350 634 felújítása
Collapse
X
-
Holnap délután ha gondolod, előszedem az én pót főtengelyem és megmérem.Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 jan. 24, 16:04.sepy, RedBull477 és 2 további látogató kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 4 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése135,5 mm a hossz, a két váll a tengelycsapnál 1mm, tehát a hossz 137,5mm, ami pont a méreten van. A sonkák távolsága nálam 51,65 és 51,7(ami a rajz szerint hibás, bontva ez a főtengely nem volt még, úgyhogy a gyárban voltak ennyire hanyagok. :S).
Már gépműhelyben van a szerkezet, ott is uezt mondták...ne aggódjak ( ahogy CZsolti említette )RedBull477 és CZsolti kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Sziasztok! Ismételten a segítségeteket szeretném kérni. Most tartok a kipufogóknál, és a "furulyát" kiszerelve ezt találtam. Remélem lehet látni, hogy a keresztirányú lemezek, sőt a kipufogó végénél lévő utolsó lemez is kilyuggatott befőttes üvegtetőkből vannak. Tudnátok segíteni, hogy néz ki az eredeti?
- - - Updated - - -
Már csak azt kéne tudnom, hogy fordítsam a képeket a talpára. Az én gépemen még jó az előnézet...
Komment
-
Tessék, amúgy lehet kapni: http://robogoalkatresz.odormotor.hu/...BETET_KPL_.php
36 ezerért megéri kinlódni a régivel?
http://robogoalkatresz.odormotor.hu/..._KROMOZOTT.phpUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 jan. 25, 20:29.Oerdie kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
Jawa 350 634 uborkás
- - - Updated - - -
Nagyon köszönöm!
Amikor fiatal voltam, az ilyenek után csorgattuk a nyálunkat, pénz meg persze semmi. Maradt a Verhovina. Most meg ott várja a tavaszt egy Triumph a garázsban, de amikor szilveszter előtt a kocsmában feldobták, hogy eladó ez a moci, nem tudtam otthagyni. Annyira akarom rendbe hozni, hogy jól motorozható legyen. Azért a befőttesüveg tetőkre nem számítottam .
- 4 likes
Komment
-
Oerdie eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIsmét a segítségeteket szeretném kérni. Megbontottam a blokkot és újabb csodákat találtam. Tudnátok segíteni, hol vehetnék ilyen alkatrészeket? A sebességváltó egyik fogaskereke (ez az, amiből két egyforma is van)[ATTACH=CONFIG]28081[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]28082[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]28083[/ATTACH], léptetővilla, rugó. Képeket csatolok
Szia Oerdie!
Jawa 350 univerzális Váltó fogaskerék z19
Jawa 350 univerzális Váltó villa /erősitett/
Jawa 350 univerzális Rugó váltó reteszelőhöz
Jawa 350 univerzális Váltó reteszelő
Pár darab az Odor-motortól......
A neten sok lehetőség van....biztos, hogy a többiek más oldalt is tudnak...
Üdvözlettel!Oerdie kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Itt nézzél szét biztos találsz hasznosat
http://veteran.forum.hu/showthread.php?t=4156
Tapatalk-kal küldve az én LG-D620-elTZ kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Komment