Közlemény

Collapse
No announcement yet.

jawa 350 634 felújítása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ne agyalj ezen annyit. Ha visszajön a főtengely, akkor szépen megméred. Ha a hajtókarok a hengerfuratok közepére esnek, azaz nincsen derékszögelési probléma, és a primer lánckereked vonalban van a kuplunggal, akkor minden frankó. Ha ebbek ellenére a csapágy és a tengelyváll között hézagot mérsz, akkor azt hézagológyűrűvel ki kell egyenlíteni.
    Könnyen beszél,aki csak festegeti a blokkot, meg nézegeti, hogy milyen szép lett...
    CZsolti, zahi és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Üdvözlet,Wsievers!

Ígértél méreteket a főtengellyel kapcsolatban...

Komment

Holnap délután ha gondolod, előszedem az én pót főtengelyem és megmérem.
        135,5 mm a hossz, a két váll a tengelycsapnál 1mm, tehát a hossz 137,5mm, ami pont a méreten van. A sonkák távolsága nálam 51,65 és 51,7(ami a rajz szerint hibás, bontva ez a főtengely nem volt még, úgyhogy a gyárban voltak ennyire hanyagok. :S).
        Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 jan. 24, 16:04.
        sepy, RedBull477 és 2 további látogató kedvelte ezt.
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          135,5 mm a hossz, a két váll a tengelycsapnál 1mm, tehát a hossz 137,5mm, ami pont a méreten van. A sonkák távolsága nálam 51,65 és 51,7(ami a rajz szerint hibás, bontva ez a főtengely nem volt még, úgyhogy a gyárban voltak ennyire hanyagok. :S).
          Köszönöm, Wsievers!

Már gépműhelyben van a szerkezet, ott is uezt mondták...ne aggódjak ( ahogy CZsolti említette )
          RedBull477 és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok! Ismételten a segítségeteket szeretném kérni. Most tartok a kipufogóknál, és a "furulyát" kiszerelve ezt találtam. Remélem lehet látni, hogy a keresztirányú lemezek, sőt a kipufogó végénél lévő utolsó lemez is kilyuggatott befőttes üvegtetőkből vannak. Tudnátok segíteni, hogy néz ki az eredeti?

- - - Updated - - -

Már csak azt kéne tudnom, hogy fordítsam a képeket a talpára. Az én gépemen még jó az előnézet...
            Attached Files

Komment

a keresztirányú lemezek, sőt a kipufogó végénél lévő utolsó lemez is kilyuggatott befőttes üvegtetőkből vannak. Tudnátok segíteni, hogy néz ki az eredeti?
              Dunsztom sincs! Bocs, de ezt a poént nem hagyhattam ki! Milyen típusú kipufogóról van szó?
              Oerdie kedvelte ezt.

Komment

Tessék, amúgy lehet kapni: http://robogoalkatresz.odormotor.hu/...BETET_KPL_.php
                Click image for larger version

Name:	vlozka638.JPG
Views:	1
Size:	53.8 KB
ID:	143670
                36 ezerért megéri kinlódni a régivel?
                http://robogoalkatresz.odormotor.hu/..._KROMOZOTT.php
                Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 jan. 25, 20:29.
                Oerdie kedvelte ezt.

Komment

a kipufogó végénél lévő utolsó lemez is kilyuggatott befőttes üvegtetőkből vannak.

Nem is olyan rossz az ötlet
                  Oerdie és sepy kedvelte ezt.

Komment

Milyen típusú kipufogóról van szó?
                    Széria 634, vagy 638 a Twin Sportig. Úgy látom a tiéd rossz sorrendben is volt összerakva.
                    Oerdie kedvelte ezt.

Komment

Jawa 350 634 uborkás

- - - Updated - - -

Nagyon köszönöm!
                      Amikor fiatal voltam, az ilyenek után csorgattuk a nyálunkat, pénz meg persze semmi. Maradt a Verhovina. Most meg ott várja a tavaszt egy Triumph a garázsban, de amikor szilveszter előtt a kocsmában feldobták, hogy eladó ez a moci, nem tudtam otthagyni. Annyira akarom rendbe hozni, hogy jól motorozható legyen. Azért a befőttesüveg tetőkre nem számítottam .
                      CZsolti, Fergusson és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ismét a segítségeteket szeretném kérni. Megbontottam a blokkot és újabb csodákat találtam. Tudnátok segíteni, hol vehetnék ilyen alkatrészeket? A sebességváltó egyik fogaskereke (ez az, amiből két egyforma is van)Click image for larger version

Name:	IMG_0801.jpg
Size:	190.1 KB
ID:	144614Click image for larger version

Name:	IMG_0802.jpg
Size:	191.7 KB
ID:	144615Click image for larger version

Name:	IMG_0805.jpg
Size:	191.0 KB
ID:	144616, léptetővilla, rugó. Képeket csatolok

Komment

Oerdie eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Ismét a segítségeteket szeretném kérni. Megbontottam a blokkot és újabb csodákat találtam. Tudnátok segíteni, hol vehetnék ilyen alkatrészeket? A sebességváltó egyik fogaskereke (ez az, amiből két egyforma is van)[ATTACH=CONFIG]28081[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]28082[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]28083[/ATTACH], léptetővilla, rugó. Képeket csatolok

Szia Oerdie!

Jawa 350 univerzális Váltó fogaskerék z19
                          Jawa 350 univerzális Váltó villa /erősitett/
                          Jawa 350 univerzális Rugó váltó reteszelőhöz
                          Jawa 350 univerzális Váltó reteszelő

Pár darab az Odor-motortól......

A neten sok lehetőség van....biztos, hogy a többiek más oldalt is tudnak...

Üdvözlettel!
                          Oerdie kedvelte ezt.

Komment

Nagyon szépen köszönöm!
                            Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Itt nézzél szét biztos találsz hasznosat
                              http://veteran.forum.hu/showthread.php?t=4156

Tapatalk-kal küldve az én LG-D620-el
                              TZ kedvelte ezt.

Komment

Nekem tetszik!

Forrás: https://www.facebook.com/retro2oo/ph...type=1&theater
                                sepy kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X