Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Ha a valtokar kozpontosito rugot csereled figyelj ra ! Utangyartott (csehektol !) Nekem blokkra ultek a menetek es nem engedte elmenni a valtokart veghelyzetig . le kellett vagnom belole .
Az megfelelő töltés egy 634-esen, hogy felkapcsolt fényszóróval, közepes fordulatnál kikötve az akksit szépen jár a motor tovább, veszi a lapot, alapjáratra engedve viszont kb. 3-4 mp ketyegés után leáll, miközben kigyullad a töltéslámpa. Próbáltam fényszóró nélkül, úgyse jár alapjáraton akksi nélkül. De elvileg ott nem is kell neki.
Ez így jó?
(multiméterrel rámértem a töltésre akksival, de szerintem meg van hülyülve a műszerem, mert gázadásra csökkenő feszt mutat, egészen le 4,5 V-ig, holott a fényszóró ereje érezhetően erősödik fordulatra, szal itt ellentmondás van)
Sziasztok!
Elkészült a jó öreg Jawám (ennek a kipufogója volt tele befőttesüveg tetőkkel)! Szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített a felmerülő gondok elsimításában! És már a Verhovina 6 is majdnem kész!
Még egyszer: Köszönöm!
Attached Files
Tamás78, sepy és 11 további látogató kedvelte ezt.
Kedves Fórumozók! Valakinek meglenne esetleg a 634-es Jawa (6 V) hangtompítójának méretezett rajza? Nagy segítség lenne. Szeretnék gyártani kettőt a sajátomba, mert valószínűleg ki van belőle berhelve. Köszönöm, Krisztián
Most próbálok valami széthúzót gyártani, mert nekem is bontani kell.
Most jutottam el én is oda, hogy hamarosan szét kell húzni a 472-es Czetkám blokkját. Ismerősöm 634-esére ugyancsak ez vár,viszont széthúzó szerszámot szeretnénk gyártani. Egyelőre ilyenről nem találtam rajzot,vagy leírást, te mire jutottál?
Sziasztok!
Valaki tudna valamilyen metszeti rajzot küldeni amin be van jelölve, hogy a 634-es váltójában melyik fokozat hol helyezkedik el?
A blokk széthúzása után a váltót a helyén összerakva kapcsolgattam, hogy ezt megállapítsam, de jó volna róla egy ábra.
Előre is köszönöm!
A 634-es fékbowden méretét meg tudnátok adni? A boltban két méretet ajánlottak: 1175/1025mm, illetve 1090/953 mm.
(Ajándéknak szánom, így nem tudom lemérni a motoron, hogy melyik passzolna..)
Sziasztok!
Elkészült a jó öreg Jawám (ennek a kipufogója volt tele befőttesüveg tetőkkel)! Szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített a felmerülő gondok elsimításában! És már a Verhovina 6 is majdnem kész!
Még egyszer: Köszönöm!
Helló!
Az az oldal sztender hogy van odafogatva? Az enyémre is kellene egy, mert elég nehéz ezt emelgetni, de nem találom a helyet, ahova oda lehetne rögzíteni. Köszi.
Tényleg szép lett a motorod.
Komment