Ha a valtokar kozpontosito rugot csereled figyelj ra ! Utangyartott (csehektol !) Nekem blokkra ultek a menetek es nem engedte elmenni a valtokart veghelyzetig . le kellett vagnom belole .
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
jawa 350 634 felújítása
Collapse
X
-
Egy gyors kérdés:
Az megfelelő töltés egy 634-esen, hogy felkapcsolt fényszóróval, közepes fordulatnál kikötve az akksit szépen jár a motor tovább, veszi a lapot, alapjáratra engedve viszont kb. 3-4 mp ketyegés után leáll, miközben kigyullad a töltéslámpa. Próbáltam fényszóró nélkül, úgyse jár alapjáraton akksi nélkül. De elvileg ott nem is kell neki.
Ez így jó?
(multiméterrel rámértem a töltésre akksival, de szerintem meg van hülyülve a műszerem, mert gázadásra csökkenő feszt mutat, egészen le 4,5 V-ig, holott a fényszóró ereje érezhetően erősödik fordulatra, szal itt ellentmondás van)
Komment
-
Rezódob méreteim vannak, de a gyári...esetleg képem róla.
Mért nem veszel gyárit:
http://robogoalkatresz.odormotor.hu/..._KPL_.php#grefUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 márc. 28, 18:05."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMost próbálok valami széthúzót gyártani, mert nekem is bontani kell.
- - - Updated - - -
RedBull477 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseItt vannak gyári szerszámok méretezett rajzokkal. Szerintem Czetkásnak Jawasnak egyaránt jó
Komment
-
Oerdie eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok!
Elkészült a jó öreg Jawám (ennek a kipufogója volt tele befőttesüveg tetőkkel)! Szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített a felmerülő gondok elsimításában! És már a Verhovina 6 is majdnem kész!
Még egyszer: Köszönöm!
Az az oldal sztender hogy van odafogatva? Az enyémre is kellene egy, mert elég nehéz ezt emelgetni, de nem találom a helyet, ahova oda lehetne rögzíteni. Köszi.
Tényleg szép lett a motorod.
Komment
Komment