Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannonia váznyaktábla
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ez nem bűncselekmény.taschner eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseArra akartam fel hivni a figyelmet ,hogy egy 70 % ban sem eredeti motor egy kiálitás leg-leg je és OT rendszám van rajta !
Ez viszont az.taschner eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor miért akadunk ki egy aluminium táblán ami ehez semmi !
- 1 like
Komment
-
Ahova én szoktam járni eredetvizsgára/műszakira nem is nézik el. Hamarabb "oldjuk meg okosban" ha csak 90%-os a fék, mint ezt... Mondjuk az NKH-s vizsgabázison nem foglalkoztak vele, egy fénykép a bölcsőn lévő vázszámról, egy a blokkszámról, egy a km-óráról, egy "nagytotál" és kész. Mondjuk érdekes hogy a rendeletben milyen egyértelmű, a gyakorlatban meg más látszik.ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA váznyaktábla eltávolítása, módosítása törvényellenes.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
Komment
-
Váz újrafestése előtte azért le lehet szedni, és utána újra felrakni (az eredetit), vagy nem?ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA váznyaktábla eltávolítása, módosítása törvényellenes.
Ha igen, akkor milyen szegeccsel szoktátok visszarakni?
(Elnézést, ha nagyon hülyeségeket írok, de még nagyon reggel van!)
Komment

Komment