Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Az aláírásgyűjtés

Collapse
X
Collapse
 •  

 • Az aláírásgyűjtés tudnivalói


  ...és ezennel kezdetét veszi a Veterán fórum első figyelemfelkeltő kezdeményezésének aláírásgyűjtő akciója. A nyár utolsó napjáig, 2013. augusztus 31-ig (szombat) várjuk a veteránbarátok támogatását közös ügyünkben.

  Hol, meddig, hogyan és hova?
  Megtudhatod ebből az összefoglalóból!

  Sokat dolgoztunk az elmúlt napokban-hetekben, hogy bejelenthessük a nagy hírt, és úgy érezzük, megérte a befektetett munkát. Végre útnak indíthatjuk a Veterán fórum első figyelemfelkeltő kezdeményezését, az okmányaikat vesztett gépjárművek forgalomba helyezése érdekében.


  A Veterán fórum figyelemfelkeltő kezdeményezésének összefoglalója

  Az öt pontból álló kérvényünk


  A kampányra és az aláírásgyűjtésre a nyár végéig fennmaradó két hónapot tűztük ki, 2013. július 1 és augusztus 31 (szombat) között várjuk az aláírásokat tartalmazó gyűjtőívek beérkezését. A nyomtatványokat természetesen közzétesszük az interneten, bárki szabadon letöltheti és kérjük is, hogy nyomtassátok ki és írassátok alá minél több veterános ismerősötökkel.

  Ne felejtsétek, minél többen vagyunk, együtt annál többet elérhetünk!

  Click image for larger version

Name:	Veteran forum figyelemfelkelto kezdemenyezes 2013 - gyujtoiv.jpg
Views:	1
Size:	162.2 KB
ID:	205638

  A gyűjtőív (kattints rá és letöltheted)


  A gyűjtőíveket a képre vagy az oldal alján található linkre kattintva tölthetitek le.

  A letöltött űrlapot sima A4-es lapra nyomtassátok ki (külön beállítás, méretezés nem szükséges a nyomtatáshoz), majd írjátok alá alul, az "aláírást gyűjtő polgár aláírása" sornál. (A sorszámhoz ne írjatok semmit, ezt majd
  mi fogjuk kitölteni a lapok összesítésekor.) Ezek után már nincs más teendő, mint gyűjtenetek a támogatói aláírásokat. A kezdeményezést természetesen a gyűjtést végző személy is támogathatja az aláírásával, akár az általa megkezdett gyűjtőlapon is, de kérjük, hogy figyeljetek, egy személy lehetőleg csak egyszer írjon alá támogatólapot.

  Amennyiben betelt a gyűjtőív, vagy épp nincs nálatok a már megkezdett űrlap, nyugodtan nyomtathattok továbbiakat is, egy gyűjtőpolgár természetesen több lappal is hozzájárulhat a kezdeményezéshez, és persze akár több alkalommal is postázhatja az aláírásgyűjtő íveket. Sőt, kérjük is, hogy ne hagyjátok az utolsó pillanatra a lapok visszajuttatását
  inkább küldjetek később még pótló íveket, mint hogy a hosszas munka során elkallódjon egy lap, vagy kifussatok az időből. Természetesen akkor sincs probléma, ha összesen csak 4-5 aláírás gyűlt össze. Juttassátok el hozzánk ezeket is, minden egyes aláírás ugyanolyan fontos és minden támogatást ugyanolyan nagy becsben tartunk.

  Az aláírt gyűjtőívek eredeti példányát kérjük, hogy postán juttassátok el hagyományos vagy ajánlott levélben a következő címre:

  Veterán fórum összefogás
  2071 Páty, Kossuth L. u. 94.

  A beérkezett aláírásokat folyamatosan összesítjük, számukról rendszeresen be fogunk számolni a Veterán fórumon!


  Köszönjük a támogatásotokat!
  Attached Files

  • soveny
   #33
   soveny kommentje
   Editing a comment
   Természetesen várunk a beérkező ívekre, emiatt ne aggódjatok! Nincs urnazárás meg ilyenek, a posta is sokszor megviccel néhány napos kézbesítési idővel. Ha mondjuk a következő hét elején elpostázzátok, az tökéletes!

  • Diesel125
   #34
   Diesel125 kommentje
   Editing a comment
   Üdv! Tegnap feladtam egy ívet. Sajnos csak 10-et sikerült, ennyi fért bele az időmbe, de örülök hogy ennyivel is hozzájárulhattam. Nem ajánlottan adtam fel, remélem megérkezik.

  • soveny
   #35
   soveny kommentje
   Editing a comment
   Diesel125 eredeti hozzászólása
   Nem ajánlottan adtam fel, remélem megérkezik.
   Nagyon szépen köszönjük az aláírásokat! Ma meg is érkeztek!
  Posting comments is disabled.

article_tags

Collapse

Latest Articles

Collapse

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X