Lehet, hogy volt már erről szó, de sok vidéki börzét nem szokott a veterán apró kiírni. Amik például a Veterán Autó és Motor - Kezdőlap oldalon az eseménynaptárban szerepelnek börzék, azokat talán érdemes lenne a főoldalra mindig kiírni egy-két héttel előtte és talán több ember tudna ezekről... persze tudom, hogy ez többlet munka a szerkesztőknek.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Börze naptár - ki, mit, hová, hogyan, miért
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bárki rögzíthet a naptárba eseményeket, mi sovennyel egyáltalán nem szeretnénk ezzel (is) foglalkozni, hiszen különösebb hozzáértésre, szakértelemre nincs szükség mindehhez. Aki képes hozzászólni a fórumhoz, az tud eseményt rögzíteni a naptárban.
A Veterán apró kicsit spécibb, oda automatikusén kerülnek át innen a börzék, feltéve, ha térképet is elhelyeztek a szövegben. A térképeket szoktam pótolni, de lassan erről is leszokok, mert amíg megcsinálom, addig ... addig nekem kell.
Az most egy spéci dolog, hogy éppen alakítom a térképet, ezért ez a funkció jelenleg (rövid ideig) szünetel.
Komment
-
Nekem sincs kedvem ezzel foglalkozni és időm sem, csak ez így érdekes, hogy mindig csak a szigetszentmiklósi börze van megjelenítve, ezzel is hátrébb szorulnak a vidéki börzék. Persze lehet, hogy aki el akar menni egy vidéki börzére, az úgy is utánatud nézni máshol, de akkor nincsen értelme véleményem szerint ilyen naptárra, ha nem kerül bele az összes börze... (a külföldieket már nem is említem)
Szerintem a megoldás az lenne, ha a vidéki börzék szervezői töltenék ki a naptárat, hiszen nekik a fő érdekük, hogy minél többen elmenjenek ezekre az eseményekre.
(Semmiképp nem kritizálni akartam a fórumot, csak egy észrevétel volt.)korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
DCS eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem a megoldás az lenne, ha a vidéki börzék szervezői töltenék ki a naptárat, hiszen nekik a fő érdekük, hogy minél többen elmenjenek ezekre az eseményekre.korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
gyula eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA március tizedikei Tószegi veterán börze nics benne a naptárban
http://veteran.forum.hu/veteran-foru...n-102/#post468
http://veteran.forum.hu/veteranborze...ar-54/#post134
Komment
-
Szervusztok!
Szeretném megkérdezni,hogy valaki tudja e,hogy Tótkomlóson helyileg pontosan,hol lesz a börze?Jó lenne tudni,hogy hova kell menni,mert nem lenne jó az összes kocsma vendéget végigkérdezni.Mondjuk a viszonyítási alap,legyen a Rózsa fürdő,annak helyét viszonylag könnyű megtalálni.
Üdvözlettel:Chesepy kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Szervusztok!
Érdeklődnék,hogy Tótkomlósra ki fog jönni a fórumos társaságból?Egy mini találkozó kedvéért szívesen elmegyek,mert én se eladni,se vásárolni nem akarok,de ha csak egyedül leszek azért nem szeretnék menni,mert Sanyival akármikor tudunk találkozni,ha akarunk.
Üdvözlettel:Che
- 2 likes
Komment
Komment