Ami az IZS kategóriában van az jó, de csak akkor, ha egy márkának nem olyan óriási a típusfelhozatala, mint a dkw-nak, ahol az nz széria, csupán egy kis szekció és aki mondjuk Hummel-t restaurál, annak még ugyanennyi cucca lehet...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Letöltések menüpont
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Jó lenne, ha szerepelne külön minimum mindegyik szoci kategória...vagy családonkénti kategórianézet mondjuk:
Dkw-IFA-Mz-Izs-Kovrov;
Ogar-Jawa-Cz-Minsk;
Wm-Csepel-Pannonia-Tünde-Panni-Berva-Szabolcs-Nyírség;
IMZ-KMZ-LMZ-Ural-Dnepr;
Puch-Méray-Népmotor....bár a BMW hez nem tom mit tennék... -talán a Zündappot, és az EMW-AWO-Simsont-Azt hiszem így vannak a rokonságok
Vagy országokként...
Vagy olyasmi mint, a totalbike.hu népítéleténél van.
--- Ez még eszembe jutott: ---
Ezt megcsináljátok, mi pedig dolgozunk azon, hogy ez legyen a legnagyobb veterános adatbázis a netenUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2011 jan. 26, 11:18.TZ kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
Szia TZ!
Lessz akkor változás a struktúrában a letöltések menűpontnál? Valami jó lenne, mert gyűlik az anyag...egy kicsit úrrá lettem a lustaságomon és tettem fel pár dolgot ...lassan pedig sok lessz a munkád vele egy későbbi rendszerezésnél.
Indítsunk szent háborút a gépkönyveket pénzért árulók ellen"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLessz akkor változás a struktúrában a letöltések menűpontnál? Valami jó lenne, mert gyűlik az anyag...egy kicsit úrrá lettem a lustaságomon és tettem fel pár dolgot ...lassan pedig sok lessz a munkád vele egy későbbi rendszerezésnél.
Én komolyan nem látom át, hogy mi lenne a legjobb felosztás, szóval az remek, hogy "vagy" szócskával felsorolsz lehetőségeket, de nem tudok választani.
Szóval milyen kategóriák legyenek? Kérem, hogy "és" szócskával soroljátok őket!
Azt esetleg megnéznétek, hogy meglévő kategóriák között tudjátok mozgatni a fájlokat?
Komment
-
TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLesz változás! Azonnal lesz, ahogy fölfogom ésszel, hogy mit kellene csinálnom.Everything is better when you decide you don't care.
Komment
-
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMit-mit... Hát struktúráld át a tartalmakat. Ne légy olyan értetlen.
Ezért legyen a következő: ne fussunk neki mégse "végleges" struktúra kialakításának, hanem nyugodtan kérjetek egyesével kategóriákat. Ha hiányzik valami, akkor ide beírjátok és én létrehozom. Ha valamit át kell tenni az új kategóriába, akkor azt is soroljátok fel. Talán majd így.
Komment
-
Elsősorban: Kipróbáltam ,tudunk áthelyezni egyik témából a másikba.
Ime a javaslatom:
Autók:
Lada
Wartburg
egyéb
Motorkerékpárok:
Csepel
ÄŒz
Dkw
Dnepr
Izs
Jawa
MZ
Pannónia
Simson(Awo)
Ural
egyéb
Kiegészítők:
Oldalkocsi
Utánfutó
egyéb
Szakirodalom:
Könyvek
Plakátok
egyéb
Dokumentumok(szerződésminták és jogszabályok):
Minden témához tettem egyéb menüpontot, a miatt, ha ezektől eltérő dokumentum kerül fel azoknak is legyen helye, és a későbbiekben lehessen nekik új menüpontot létesíteni, elkerülendő az üres menüpontok fenntartását(csak a jelenlegi dokumentumok alapján készítettem). Ez csak egy javaslat, szerintem igy áttekinthető, és a későbbiekben bővithető is.
--- Ez még eszembe jutott: ---
Ezért legyen a következő: ne fussunk neki mégse "végleges" struktúra kialakításának, hanem nyugodtan kérjetek egyesével kategóriákat. Ha hiányzik valami, akkor ide beírjátok és én létrehozom. Ha valamit át kell tenni az új kategóriába, akkor azt is soroljátok fel. Talán majd így.nagyfékdobos és TZ kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
- 2 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIme a javaslatom...
Addig bátran egészítse ki bárki, akinek további ötlete van!
Komment
-
Szakirodalom:
Könyvek
- alkatrészjegyzékek
- kezelési/javítási útmutatók
Sajnálom ,hogy kihagytam a Danuviát"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
Komment
-
ApaE
-
Szerintem Zoli érdekében az egyszerűsítés felé menjünk el. Így is ez folyamatos munka lesz(pláne az elején), ha pl. valaki a Zündapp KS 750 katalógusát teszi fel, az egyéb mappába(mivel hogy máshová nem tudja,mivel nem létezik még Zündapp kategória), annak ugye a későbbiekben külön mappát kell létrehozni,és oda azt átmozgatni."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
Komment
-
Az a helyzet, hogy sajnos nem sok múlik ebben az esetben rajtam. Ez egy „harmadik fél”* által gyártott kiegészítése a fórum motornak, nagyjából olyan amilyen. Sajnos a - számomra egyenesen megdöbbentő – hiányossága az, hogy nem lehet „címkézni”. Ugyanis ebben az esetben kategóriákból lehetne egy igényes fát építeni a dokumentum típusok szerint, a márkákkal meg címkézgetni. Így mindenféle dimenzióból nézhető szép struktúra lenne. De ezt nem tudja, és én nem tudom erre megtanítani. Így sajnos egy darab fa szerkezet szerint építkezhetünk csak, de az lehet több szintű, akár három is.
Persze rengeteg pluszmunkával megoldható, hogy a fa több levelére is felrakjuk ugyanazt a fájlt. Természetesen nem fizikailag feltöltve többször, hanem csak linkelgetve. De ez így szerintem nagyon macerás lenne.