Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
berton, írtunk egy privát üzenetet, majd légyszi olvasd el és válaszolj!
Legyetek szívesek, ha hibát jeleztek, akkor később is írjatok, hogy fenn áll még a hiba, vagy megoldódott. Che, veled mi a helyzet Veterán apró tekintetében?
Én egyre biztosabb vagyok benne, hogy egyedi problémákról van szó és gyanús, hogy valami kártevő lehet a dologban. Viszont a Veterán apró nem fertőzött, a szerver sem, tehát én a szerver oldaláról nem tudok ebben segíteni.
Viszont sokat foglalkoztam vele az elmúlt egy-két hétben, szerintem jelenleg gyorsabban működik, mint valaha. Kíváncsi lennék rá, hogy ezzel kapcsolatban Ti mit tapasztalatok.
Őszintén megmondom nem csináltam,ezelőtt úgy 2 óráig semmit semmit,mert annyira félek hozzányúlni a "nyüves"géphez,hogy valamit elrontok és azután már az sem működik ami idáig.Megoldottam az Internet Explorer-el és ,bár teljesen felborult a megszokott sorrend,de működött.
Most azonban,ahogy olvastam a hozzászólásod,hogy mit csináltam azóta,-egy kissé elszégyelltem magam és igaz elég bátortalanul,de végigcsináltam a gyorsítótárral kapcsolatos törlést és örömmel közlöm,hogy rendbejött a dolog.Tehát most már a Mozzila Firefoxon is működik a dolog,ráadásul ilyen gyors még soha nem volt.
Köszönöm a távsegítséget.Azért lehet,hogy nevetségesnek tűnik,hogy az ember egy ilyen egyszerű dolgot is félve csinál meg,de sajnos egyáltalán nem értek a számítógépes műveletekhez és pokolian félek minden ismeretlen beavatkozástól.Ráadásul nagyon sok adatom el van mentve,amit nagyon sajnálnék elveszíteni.
Örülök, hogy megoldódott, reménykedtem benne, hogy így lesz. Természetesen egyáltalán nem nevetséges az óvatosságod.
De, hogy a témánál maradjunk, az a sejtés (ezek szerint) még mindig áll, hogy a gyorsító tár törlése megoldja a problémát, tehát ha valakinek gondja van még, akkor kísérelje meg ezt a dolgot a korábban leírtak alapján. Az eredményről pedig számoljatok be legyetek szívesek!
Mielőtt minden soklépéses tanácsot végigcsináltok, azelőtt érdemes a 'lassú' oldalon egy CTRL+F5 bill kombinációt megcsinálni. Ha nem használ, go-to gyorsítótás törlés
Wikipédiáról:
A böngészők eltárolják a képeket, CSS és Javascript fájlokat, hogy ezeket ne kelljen minden alkalommal letölteniük. Ez a gyorsítótár független a Wikipédiától(és minden más oldaltól - szerk Laza), a böngészők minden weboldalra használják. Általában ez a gyorsítótár az oka, ha (bejelentkezve) nem látsz egy képen egy olyan változást, amit mások már igen, vagy ha valamilyen script a változtatások ellenére is úgy működik, mint régen. A legtöbb böngésző a Ctrl-F5 gombok megnyomására újra letölti az éppen nézett oldalt és a hozzátartozó képeket és css/js fájlokat, a gyorsítótár használata nélkül.
Komment