Kíváncsiak vagyunk a Veterán Aprót használók (hirdetők és látogatók) minden észrevételére az oldallal kapcsolatban. Kérlek segítsd a munkákat azzal, hogy értékeled az oldalt!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Általános vélemények
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Természetesen nagyon jól esik a dicséret, köszönöm Sövény és Stack () nevében is, velük hármasban faragom az oldalt. De a téma indításának nem csak az volt a célja, hogy felviduljak a hozzászólások olvasgatás közben. Bátran írjatok ötleteket, amikkel még praktikusabbá lehet tenni a Veterán aprót! Ha ezek megoldhatóak, akkor szép lassan (szabadidő függvényében) megvalósítjuk őket.
Lenne is egy konkrét kérdésem: az elején kaptam néhány kritikát a lista oldalak háromhasábos megjelenítésével kapcsolatban. Nem tagadom, ez elsősorban esztétikai szempontok miatt lett ilyen. Az volt a célom, hogy legyen kicsit nyomtatott újság hangulata és picit legyen egyedi, hiszen sok száz apróhirdetési oldal van a neten.
A későbbiekben lehet, hogy itt a fórumon is egy külön menüpontban lehet majd böngészni az apróhirdetések, és arra gondoltam, itt majd valami modernebb, felhasználó barátabb lista oldal megjelenést valósítanék meg. Szóval a kérdésem az, hogy lehetne számotokra használhatóbb a lista oldalak megjelenése?
Komment
-
Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa hirdetni akarok az Aprón akkor külön regisztrálás kell oda is?Aries88 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem tudom ki az a cookie, vagy mi a bánat
Most mivan ? örrüjjéneki hogy mindig van egy kuki aki rád figyel -- mit szóljak én?? nekem meg minden nap ajánlanak friss pineket ---alig győzöm .Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2016 máj. 06, 13:47.sepy, és 2 további látogató kedvelte ezt.
- 4 likes
Komment
-
Szervusztok!
A cookie (kuki,Magyarul süti és a kétfejű macskám neve) különféle hirdetésekben reklámozott árukat akar ránk sütni.Az igaz,hogy lelehet tiltani,de minden esetben,ha megnyitunk egy oldalt felajánlja,hogy alkalmazzuk,ezzel eltakarva egy jelentős részt a képernyőből.Gyakorlatilag csak úgy lehetne ellene védekezni,ha kihúznánk a számítógépet a konnektorból,a hónunk alá csapnánk és felvinnénk a padlásra,de ezzel a lépéssel elvesztenénk a kommunikáció lehetőségét pl. itt a fórumon.A fenti lépéssel elvesztenénk továbbá azt a lehetőséget is,hogy ne csak a hivatalos médiákból tájékozódjunk a világ dolgairól,azon a módon láttatva velünk a történéseket,amit a mindenkori hatalom láttatni akar velünk.
Az természetes,hogy demokrácia van,mert négy évente jogunk van az urnákhoz járulni és letenni a voksunkat erre,vagy amarra,vagy még valamely egyéb alternatívát kínáló gittegyletre,-de amikor be kellene váltani az ígérvényeket,az legtöbbször elmarad.Elkeseredni nem kell,mi csak srófoljunk és a haza fényre derül,legfeljebb beledöglünk,de már azt is kibírták sok-sok milliárdan ezen az öreg sárgolyón.
Üdvözlettel:Che
- - - Updated - - -
Szervusz Zoli!
Biztos véletlenül,de elírtad a "pine"-t,-máskor figyelj rá jobban!
- 5 likes
Komment
Komment