Hát mi másra gondoltunk volna....?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Általános vélemények
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Szervusztok!
Szeretném megkérdezni,hogy másoknál jól működik e a Veteran-apró?Valamiért engem nem enged be,azt írja ki,hogy nem vagyok regisztrálva,felhasználó nevet,e mail címet és jelszót kér,de akármelyiket is beírom visszadob.Nem túl fontos,mert se venni,se eladni nem akarok pillanatnyilag,de azért bosszant,mert szeretem átnézni.
Üdvözlettel:Che
- 1 like
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzeretném megkérdezni,hogy másoknál jól működik e a Veteran-apró?
Nélam iss gondok vannak a működéssel -vannak dolgaim amiket már hónapok , sőt évek óta nem vesznek meg . Lehet hogy nem láthatók
- 3 likes
Komment
-
Szervusztok!
Most sikerült a gép közelébe kerülnöm és annak dacára,hogy tegnap este és ma délelőtt sem sikerül a "Veteran-apróba" bejutnom,most az első kattintásra sikerült,-pedig nem regisztráltam újra és valahogy úgy érzem,hogy amit kért tőlem adatokat mind megadtam,de mégsem sikerült a kapcsolat,-tehát valaki babrál a háttérben.Nincs üldözési mániám és az összesküvés elméletekben sem hiszek,de nagyon furcsa,hogy egyik óráról a másikra valami nem működik.
Komment
-
Szervusztok!
A Veterán aprót szerverhiba miatt nem lehet elérni.Már napok óta vacakol,kiír Angolul valami Error-t,meg egy csomó mást,-azután későbbi próbálkozásra esetleg megnyílik.A fórum megnyitása sem mindig sikeres,-kezdek aggódni,hogy az ellenség megint bedugta a lábát az ajtórésbe.
Az apró a vaterás jelleg miatt és a hozzászólások alpárisága miatt nem nagyon érdekel,de azért néha belenézek,de a fórum miatt aggódom!
- 2 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseaz ellenség megint bedugta a lábát az ajtórésbe.
- 3 likes
Komment
-
Szervusztok!
Megújult a Veterán Apró,-egyenlőre ismerkedem vele,mert teljesen más lett.
Ami tetszik,hogy nem lehet "okoskodni",-úgy tűnik megszűnt a hozzászólás lehetősége.
Ami nem tetszik,nincs közvetlen átjárás a fórumra és a hirdetések nincsenek úgy kategorizálva,mint korábban,-gondolok itt arra,mint Magyar motor,Cseh motor,NDK motor,.....,-nehezebb lesz megtalálni,ha valaki csak JAWA-t,vagy azok alkatrészeit keresi.
Mint említettem,most ismerkedek az új arculattal,-kicsit szokatlan,de remélem majd megbarátkozom vele.
- 2 likes
Komment
-
Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNekem annyi a gondom vele, hogy nem tudok belépni a hirdetéseimhez. Kiírja automatikusan a nevem, jelszavam, de a belépés gombra hiába kattintok, nem csinál semmit.
Csak azt írd át, a jelszó marad, és be is enged.
- 5 likes
Komment
-
Én sem vagyok elragadtatva, szerintem a régi igényesebb volt! Pl én kifejezzetten hiányolom az előnézetet, azt könnyen átfutottam és a számomra érdekes hirdetéseket nyitottam csak meg. Most pedig csak a számomra irreleváns hirdetések ömlenek...Ezen mindenképpen kellene változtatni. A másik a részletes keresés: a régiben sem volt az igazi, látszik hogy most próbálták javítani, csak nem sikerült...A kategóriák ugyanazok mint a felső sorban és pl nem lehet eladót név szerint keresni... Szóval részemről dislike...
- 7 likes
Komment
Komment