Mivel ennek a motornak dinamoja van ezért természetesen érdemben hozzá szólni az általam ismert a közelébe lévő szerelők csak dunnyogtek valamit de semmi kézzelfogható.Ugy hogy hozzafogtam szétszedtem kitakarítottam de ugyan úgy sem működött miután a feszültség szabajzot is leszereltém leteszteltem rájöttem hogy annak volt test problémája.Kozbe annyit önindító után hogy a szabadon futó is megadta magát ez egyébként is rosszul működött.Ma leszereltém gondolván kitakaritom .Sajnos nem lehet szetszedni csak a szegecses eltávolítása utan Rugoim voltak csere 5 db a hatodik az egy gojostollbol pótoltam. Majd új furatokat tettem a boritolemezre és vissza szegecseltem. Nagyon jól működik töltés is visszajött .Csak a végén még tartott egy meglepit el szakadt az ékszij ami a dinamot hajtja De ezt remélem tudok beszerezni könnyen.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Laverda 750
Collapse
X
-
Ékszíj csere után a töltés működik,A karburátor sajnos levegőszűrő nélkül van és az alapbeallitasokat sem tudom mivel nem 29-es karbit rakták rá ha nem 30 -asat.Van egy kis gondom a beállításával .125-os Fofuvoka volt benne próbáltam növelni de még rosszabb lett így kezdtem csökkenteni 118-115 majd 112 ezzel egész jól ment ma rátettem az új kipufogokat
- 5 likes
Komment
-
Ma eső nap de azé valamit csak csinálni kell miután megreszeltem az összes fűrészt stb rá készülök a hétre A motorban raktam egy kisebb fuvokat 108 és visszavették az alapjáraton levegőn ,így eddig a lég kiegyensujozottabb.A jobb oldali henger alapjáraton egyenletes járási és a gyertya is egész jól néz ki a baloldali ellenben kormos ezzel kell valamit kezdeni .Sajnos közben rájött az eső és már nem tudtam kimenni próbálni .Csináltam egy beállító szerszam felet hogy a két karbit össze hangoljam,de már nem próbáltam majd ha ki süt a nap.
- 4 likes
Komment
-
Megint haladtam fecserelve a ket karbit a hiba az vandorol a karbival.Ugyhogy gyujtas es esetleges kompresszio elteres a ket henger kozt nem igen játszik szerepet.Leszerelem oket es szet szedve osszehasonlitom minden egyes porcikajat nagyito alatt hatha felfedezek valami különbséget.
- 4 likes
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseszet szedve osszehasonlitom minden egyes porcikajat nagyito alatt hatha felfedezek valami különbséget.
- 1 like
Komment
-
Hat a mai nap levettem a karbit es a subertun a kerdeses karburatornal van egy egesz jol kiveheto kopas a teljes hosszaban a masikon joval enyhebb .Probalok meg beszerezni ujakat a hozzátartozó (emulsionatore)kehely vagy huvej talan a neve azokkal egyutt.De orulok mert egy kicsit feltem attol hogy a motojanak van esetleg hibaja.
- 3 likes
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésefecserelve a ket karbit a hiba az vandorol a karbival."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÚgy látom,nem akarod a működő motorodat megbontani...az egyből tisztázná a helyzetet.
- 2 likes
Komment
-
Ma megerkeztek a karbihot az alkatreszek,beszereltem es kiprobaltam most nagyon jol huz nincs akadozas a gazadasnal .Problema hogy csak rovidtavon itt az utcaba tudom probalni mert lejart a muszKi es a biztositasa is a ket gyertya elegge egyforma csak tobbet kellene menni hogy jol kiegjenek , lassan elnyeri a vegso formajat.
- 5 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElfogadnék egy ilyen "traktort" igaz egyből alakítanék egykét dolgot
Komment
Komment