Sziasztok ma jonapom van mert megoldottam egy problemat ami nem hagyott nyugodni napol ota .A km ora es a ford.szam mero sehogy nem alartak jo iranyba allni.Azt a hibat kovettem amit az elottem probalkozo emberke allotott .Ez a masodok olyan hiba ami banalis de furfangos , az elsore hamar rajottem ugyan is felcsereltek a gyujtast a ket hengeren Eleg volt probara atcserelni a gyertyakupakot es mar indult is .Ellenben ez esetben meg nem lattam ilyen megoldast azt kovettem amit talaltam a furatok adottak oringeket csereltem alarhogy forgattam nem allt egyenesen 90 fokkal kellene arrebb forditani. Egy nagy oring kell es azt kell befuzni igy elfordul olyan szogne ami jol all .
Ma ott alltam folotte ket orat mire ra jottem megneztem egy rakas kepet a neten de sehol nem latszik a konyvebe sincs ilyen reszletesen leirva .Relem talalok ilyen meretu oringet.Vissza nezve a kepeket amikor elhoztam ott os latszik hogy nem jol allnak de akkor nem helyeztem nagy hangsujt erre a reszletreMost ellenben nagy mekonyebbules hogy nem kell keresgelnem,menni mas muszer vagy esetleg konzol utan foloslegesen.A figyelmesseg es nyugodt elfogulatlan gondolkodas sokszor hoz eredmenyt.
Ma ott alltam folotte ket orat mire ra jottem megneztem egy rakas kepet a neten de sehol nem latszik a konyvebe sincs ilyen reszletesen leirva .Relem talalok ilyen meretu oringet.Vissza nezve a kepeket amikor elhoztam ott os latszik hogy nem jol allnak de akkor nem helyeztem nagy hangsujt erre a reszletreMost ellenben nagy mekonyebbules hogy nem kell keresgelnem,menni mas muszer vagy esetleg konzol utan foloslegesen.A figyelmesseg es nyugodt elfogulatlan gondolkodas sokszor hoz eredmenyt.
Komment