Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Problémák, amik orvoslásra várnak...

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Még egy dolog, aztán nem reklamálok tovább. Lehetne valami "átjáró" a Veteránapró nevű társoldalra, amellyel közvetlenül átléphetnék oda? Egy jónagy gomb a fejlécen, pl.
    TZ kedvelte ezt.

Komment

Pirtyesz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Üdv!
      Lenne egy észrevételem/javaslatom. Sajnos nálam a narancssárga alapon nem minden mezőben látszanak a fehér betűk. Lehetne ezen változtatni? Barna, fekete, stb. betűk.
      Ha csak nálam jelentkezett ez a probléma, akkor elnézést, majd kibogarászom...
      Sajnos nem tudom mire gondolsz, nem látom hogy hol van narancssárga alapon fehér betű. Vagy próbáld leírni, de a legjobb az lenne, ha egy képet tudnál mutatni róla.

Még egy dolog, aztán nem reklamálok tovább. Lehetne valami "átjáró" a Veteránapró nevű társoldalra, amellyel közvetlenül átléphetnék oda? Egy jónagy gomb a fejlécen, pl.
      Lesz majd átjáró. Technikai oka van, hogy még nincsen, de teljesen jogos igényed.
      Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Sajnos nem tudom mire gondolsz, nem látom hogy hol van narancssárga alapon fehér betű. Vagy próbáld leírni, de a legjobb az lenne, ha egy képet tudnál mutatni róla.

Lesz majd átjáró. Technikai oka van, hogy még nincsen, de teljesen jogos igényed.
        Sajnos nem megy a képfeltöltés, a felső sorban: "problémák, amik orvoslásra várnak" cím alatt lévő két színes sávról beszélek. Az alsó a hsz. dátumát és időpontját tartalmazza.

Komment

Hozzászóláshoz szeretnél képet feltölteni? A gémkapocs ikonra kattintva előugrik egy ablak, itt fel tudsz tölteni egy képet. Majd ezekután a gémkapocs gomb lenyíló listaként is működik, és ki tudod választani a feltöltött képet. Ha ezt megtetted, akkor beszurja a szövegbe a csatolt kép hivatkozását.

megj.: A gyors válasz eszköztára sokkal szerényebb, ott nincs ilyesmi. A bővebb eszközöket tartalmazó hozzászóló ablakhoz kétszer kell a "Válaszol", vagy "+ Hozzászól a témához" gombra kattintani.

(Javítottam a fehér színen)
          Pirtyesz kedvelte ezt.

Komment

Megtaláltam először is, csak a feltölthető kép mérete elég kicsi.

Komment

Megtaláltam először is, csak a feltölthető kép mérete elég kicsi.
              Akkor ezt mond kérlek, ne azt, hogy nem működik. Nem vagyok gondolatolvasó, de próbálok segíteni.
              És mekkora képet szerettél volna feltölteni? "jpg" viszonylag nagy is lehet, az is kevés?

Komment

Az olvasatlan fórumokat mostantól az adatbázisban tárolja az oldal. (eddig a böngésző csokiját használtuk) Elvileg még pontosabb látni fogod, mit nem olvastál még, ráadásul, ha másik számítógépről jelentkezel be, akkor sem jelzi olvasatlanak azokat a hozzászólásokat, amiket már olvastál. Most visszont lehet, hogy mindent újnak mutat. A fejlécben egy kattintással olvasottra állíthatsz mindent.

Komment

Jee, tök jó lett! Tényleg sokkal könnyebben átlátható így!
                  TZ kedvelte ezt.

Komment

Jó nagy gomb még nincs a fejlécben, de egy-egy szolid link a láblécben átvezet a fórumról az apróra és vissza.

Komment

Frissítettem a fórum motorját. Légyszi, ha valami szarvas hibát látnátok, akkor szóljatok!
                      Köszi!

Komment

Attached Files
                        TZ kedvelte ezt.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Zoli,
                          Nemtom mér', de néha GMT+2-t ír ki az óra a lap alján, néha meg a helyes GMT+1-et.
                          Ezt most lőttem két perce: [ATTACH]188[/ATTACH]
                          Üdv
                          ApaE
                          Köszi! Ki voltál jelentkezve. Másképpen kezeli a nyári és téli időszámítást a tagoknak és nem tagoknak. Nem teljesen vágom, lehet, hogy tavasszal ismét csúszni fog. Mindenesetre most jónak tűnik.

Komment

Nem sikerült eltüntetni az újdonság torzókat.

Azt szerettem volna megoldani, hogy eltüntetem az új menüpontokat addig, amíg dolgozok rajtuk de nem sikerült. Mindegy, tekintsetek el ezektől egy darabig...

Komment

Zoli!

Valószínűleg hiányos számítógép kezelői ismeretem az oka, de én nagyon nehezen találok meg egy adott témát. Először a friss hozzászólásoknál nézem meg (látom bővítettél a megjelenő hozzászólás számon), ha ott nem találom akkor nyitogatok lépésről-lépésre, míg rá nem találok...
                              Nem lehetne valahol egy kattintással elérni egy könyvtárfa szerű nézetet, hogy át lehessen tekinteni az egész fórumot? Vagy esetleg van is ilyen, csak nem bukkantam rá?

Köszi!

Komment

Szia!

nagyfékdobos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Valószínűleg hiányos számítógép kezelői ismeretem az oka, de én nagyon nehezen találok meg egy adott témát. Először a friss hozzászólásoknál nézem meg (látom bővítettél a megjelenő hozzászólás számon), ha ott nem találom akkor nyitogatok lépésről-lépésre, míg rá nem találok...
                                Nem lehetne valahol egy kattintással elérni egy könyvtárfa szerű nézetet, hogy át lehessen tekinteni az egész fórumot? Vagy esetleg van is ilyen, csak nem bukkantam rá?
                                Írok majd erről, hogy én hogyan használom. Jó ez, a lehető legjobb struktúra (mégha szokatlan is), de természetesen meg kell tanulni használni. Most hirtelen, csak annyit, hogy felső menü utolsó menüpontja a "Friss tartalom", amivel érdemes indítani a napot. Ennek a linkjét tegyétek el "könyvjelzőnek", "kedvencnek" vagy a böngésző "kezdőlapjának":

Kód:
                                http://veteran.forum.hu/search.php?do=getnew&contenttype=vBForum_Post
                                Fontos, hogy pont ez a link legyen, amikor rákattintotok, akkor megváltozik.

A másik fontos menüpont a második sor végén található "Expressz" funkciónak az első menüpontja: "Mai hozzászólások"
                                Ez akkor is mutatja a friss hozzászólásokat, ha már olvastátok.

Ha ezeket a funkciókat nem ismerted, vagy nem használtad, akkor szerintem segítettem. De írok még majd erről, de amint látjátok kicsit össze-kuszáltam a dolgokat, ezek kalapálásával el leszek pár napot.

Eszembe jutott még valami!

A láblécben találtok egy Archívum feliratú linket. Egy pillantást érdemes erre is vetni.
                                Utoljára szerkesztve a következő által: TZ; 2010 dec. 11, 18:23. Oka: archívum

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X