Még egy dolog, aztán nem reklamálok tovább. Lehetne valami "átjáró" a Veteránapró nevű társoldalra, amellyel közvetlenül átléphetnék oda? Egy jónagy gomb a fejlécen, pl.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Problémák, amik orvoslásra várnak...
Collapse
X
-
Pirtyesz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÜdv!
Lenne egy észrevételem/javaslatom. Sajnos nálam a narancssárga alapon nem minden mezőben látszanak a fehér betűk. Lehetne ezen változtatni? Barna, fekete, stb. betűk.
Ha csak nálam jelentkezett ez a probléma, akkor elnézést, majd kibogarászom...
Pirtyesz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMég egy dolog, aztán nem reklamálok tovább. Lehetne valami "átjáró" a Veteránapró nevű társoldalra, amellyel közvetlenül átléphetnék oda? Egy jónagy gomb a fejlécen, pl.
Komment
-
TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSajnos nem tudom mire gondolsz, nem látom hogy hol van narancssárga alapon fehér betű. Vagy próbáld leírni, de a legjobb az lenne, ha egy képet tudnál mutatni róla.
Lesz majd átjáró. Technikai oka van, hogy még nincsen, de teljesen jogos igényed.
Komment
-
Hozzászóláshoz szeretnél képet feltölteni? A gémkapocs ikonra kattintva előugrik egy ablak, itt fel tudsz tölteni egy képet. Majd ezekután a gémkapocs gomb lenyíló listaként is működik, és ki tudod választani a feltöltött képet. Ha ezt megtetted, akkor beszurja a szövegbe a csatolt kép hivatkozását.
megj.: A gyors válasz eszköztára sokkal szerényebb, ott nincs ilyesmi. A bővebb eszközöket tartalmazó hozzászóló ablakhoz kétszer kell a "Válaszol", vagy "+ Hozzászól a témához" gombra kattintani.
(Javítottam a fehér színen)Pirtyesz kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Pirtyesz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMegtaláltam először is, csak a feltölthető kép mérete elég kicsi.
És mekkora képet szerettél volna feltölteni? "jpg" viszonylag nagy is lehet, az is kevés?
Komment
-
Az olvasatlan fórumokat mostantól az adatbázisban tárolja az oldal. (eddig a böngésző csokiját használtuk) Elvileg még pontosabb látni fogod, mit nem olvastál még, ráadásul, ha másik számítógépről jelentkezel be, akkor sem jelzi olvasatlanak azokat a hozzászólásokat, amiket már olvastál. Most visszont lehet, hogy mindent újnak mutat. A fejlécben egy kattintással olvasottra állíthatsz mindent.
Komment
-
Pirtyesz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMég egy dolog, aztán nem reklamálok tovább. Lehetne valami "átjáró" a Veteránapró nevű társoldalra, amellyel közvetlenül átléphetnék oda? Egy jónagy gomb a fejlécen, pl.
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseZoli,
Nemtom mér', de néha GMT+2-t ír ki az óra a lap alján, néha meg a helyes GMT+1-et.
Ezt most lőttem két perce: [ATTACH]188[/ATTACH]
Üdv
ApaE
Komment
-
Zoli!
Valószínűleg hiányos számítógép kezelői ismeretem az oka, de én nagyon nehezen találok meg egy adott témát. Először a friss hozzászólásoknál nézem meg (látom bővítettél a megjelenő hozzászólás számon), ha ott nem találom akkor nyitogatok lépésről-lépésre, míg rá nem találok...
Nem lehetne valahol egy kattintással elérni egy könyvtárfa szerű nézetet, hogy át lehessen tekinteni az egész fórumot? Vagy esetleg van is ilyen, csak nem bukkantam rá?
Köszi!
Komment
-
Szia!
nagyfékdobos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseValószínűleg hiányos számítógép kezelői ismeretem az oka, de én nagyon nehezen találok meg egy adott témát. Először a friss hozzászólásoknál nézem meg (látom bővítettél a megjelenő hozzászólás számon), ha ott nem találom akkor nyitogatok lépésről-lépésre, míg rá nem találok...
Nem lehetne valahol egy kattintással elérni egy könyvtárfa szerű nézetet, hogy át lehessen tekinteni az egész fórumot? Vagy esetleg van is ilyen, csak nem bukkantam rá?
Kód:http://veteran.forum.hu/search.php?do=getnew&contenttype=vBForum_Post
A másik fontos menüpont a második sor végén található "Expressz" funkciónak az első menüpontja: "Mai hozzászólások"
Ez akkor is mutatja a friss hozzászólásokat, ha már olvastátok.
Ha ezeket a funkciókat nem ismerted, vagy nem használtad, akkor szerintem segítettem. De írok még majd erről, de amint látjátok kicsit össze-kuszáltam a dolgokat, ezek kalapálásával el leszek pár napot.
Eszembe jutott még valami!
A láblécben találtok egy Archívum feliratú linket. Egy pillantást érdemes erre is vetni.
Komment
Komment